Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2018

Η εταιρεία POLIECO HELLAS AEBE θυγατρική του ομίλου POLIECO (www.polieco.com) η οποία δραστηριοποιείται στην παραγωγή σωλήνων PE διπλού δομημένου τοιχώματος , φρεατίων Πολυαιθυλενίου, εξαρτημάτων και ειδικών κατασκευών πολυαιθυλενίου αναζητεί να προσλάβει απόφοιτο Χημικό για την θέση του Ποιοτικού Ελέγχου & Διασφάλισης Ποιότητας στην μονάδα παραγωγής στο εργοστάσιο των Σερρών.

Η εταιρία μας προσφέρει

α) Δυνατότητες συνεχούς εκπαίδευσης (κυρίως μέσω της Μητρικής στην Ιταλία, των εταιρειών του Ομίλου αλλά και εκπαιδευτικών προγραμμάτων)

β) Σημαντικές προοπτικές εξέλιξης

γ) Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών.

Προσόντα:

Διπλωματούχος σχολής Χημικών

Άριστη γνώση του Microsoft Office

Άριστη γνώση Αγγλικών. Επιθυμητή η γνώση και δεύτερης ξένης γλώσσας (θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως η γνώση της Ιταλικής γλώσσας)

Ικανότητα καλής επικοινωνίας

Συνέπεια και συνέχεια στο έργο

Περιέργεια και ανάλυση

Προϋπηρεσία όχι απαραίτητη

Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις για τους άνδρες υποψηφίους

Αποστολή βιογραφικών στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

τηλ: 2321078603

Κατηγορία Ανακοινώσεις
Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2018 13:33

Bραδιά του ερευνητή 2018

Η Ένωση Ελλήνων Χημικών σε συνεργασία με τον Εθνικό Εστιακό Πόλο για την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία του Υπουργείου Εργασίας στη βραδιά του ερευνητή 2018.

Η ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ σας προσκαλεί σε μία ακόμη γιορτή της επιστήμης, ΣΤΗΝ "ΒΡΑΔΙΑ ΤΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΗ 2018", η οποια θα πραγματοποιηθεί στο ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5-10-2018 από τις 17.30-21.30.

Η ΕΕΧ έχει οργανώσεικαινοτόμες συνέργειες, γιατί Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΠΑΡΑΓΟΝΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΧΗΜΕΙΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ.

Σε συνεργασία με τον Εθνικό Εστιακό Πόλο για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία και με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των αυριανών πολιτών στα θέματα Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία, στο πλαίσιο της διετούς Πανευρωπαϊκής καμπάνιας για την "ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΟΥΣΙΩΝ" οι εκλεκτοί συνάδελφοι: Ιωάννης Γράψας, Σοφία Κουτσούκου, Σπύρος Πάγκαλος και Λιάνα Χαραλαμπάτου σας περιμένουν με βίντεο, παιχνίδια, πολλά χαμόγελα και εκπλήξεις στην Βιβλιοθήκη (Κτίριο 15) στο Εργαστήριο για παιδιά: Ο NAPO ΠΑΕΙ ΑΠΟΨΕ ΣΤΗΝ ΕΕΧ

Κατηγορία Ατζέντα
Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018 16:39

Δωρεάν Σεμινάριο 1272/2008 CLP

Το Παρατηρητήριο για την Επαγγελματική απασχόληση Χημικών (Π.Ε.Α.Χ.) της Ε.Ε.Χ διοργανώνει δωρεάν διήμερο-σεμινάριο διάρκειας 16 ωρών με θέμα:

«Κανονισμός CLP - REACH»

Αλλαγή Ημερομηνίας

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθείτο διήμερο 5-6 Οκτωβρίου (Παρασκευή & Σάββατο 09.00 – 17.00) στην ΑΘΗΝΑ

Πληροφορίες στο συνημμένο

Κατηγορία Ανακοινώσεις
Ακολουθήστε μας