Παιδείας & Χημικής Εκπαίδευσης 24/12/2008

Εκλογές Τμήματος Παιδείας & Χημικής Εκπαίδευσης

Η Διοικούσα Επιτροπή της Ένωσης Ελλήνων Χημικών προκηρύσσει εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Επιστημονικού Τμήματος Παιδείας και Χημικής Εκπαίδευσης και σε καλεί να συμμετέχεις μαζικά στις διαδικασίες εγγραφής στο μητρώο και στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση που θα οδηγήσει σε αρχαιρεσίες.

Προθεσμία: 14-01-2009 00.00

Συναδέλφισα/Συνάδελφε,

Η Διοικούσα Επιτροπή της Ένωσης Ελλήνων Χημικών προκηρύσσει εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Επιστημονικού Τμήματος Παιδείας και Χημικής Εκπαίδευσης και σε καλεί να συμμετέχεις μαζικά στις διαδικασίες εγγραφής στο μητρώο και στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση που θα οδηγήσει σε αρχαιρεσίες.

Σε μια εποχή που το μάθημα της Χημείας είναι απαξιωμένο στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και έχει εξαγγελθεί από τον Υπουργό Παιδείας η έναρξη του διαλόγου για τα προγράμματα σπουδών Δευτεροβάθμιας και Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης μέσα στο 2009, είναι απόλυτα αναγκαίο η ΕΕΧ να επεξεργαστεί, αποκρυσταλλώσει και διατυπώσει τις θέσεις της ώστε να βρίσκεται σε ετοιμότητα να διεκδικήσει για την επιστήμη μας τη θέση που της αξίζει στο εκπαιδευτικό σύστημα.

Με δεδομένες τις συνθήκες η Δ.Ε. θεωρεί απαραίτητη την παρουσία και τη συμμετοχή όλων των συναδέλφων εκπαιδευτικών – κυρίως - στις διαδικασίες ολοκλήρωσης του μητρώου, στις γενικές συνελεύσεις και στις αρχαιρεσίες του Τμήματος. Σύμφωνα με τον κανονισμό η Γενική Συνέλευση για απολογισμό και εκλογές θα λάβει χώρα τη Τετάρτη 14/01/2009 ώρα 18.30 στα γραφεία της ΕΕΧ , Κάνιγγος 27, για την οποία απαιτείται το 1/3 τουλάχιστον των ταμειακώς εντάξει μελών (Οικονομική τακτοποίηση μπορεί να γίνει και τη μέρα των γενικών συνελεύσεων και εκλογών. Ως ταμειακά εντάξει θεωρούνται εν προκειμένω όσοι έχουν εξοφλήσει μέχρι και το έτος 2008).

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 21/01/2009 όπου απαιτείται το 1/5 των ταμειακώς εντάξει μελών του τμήματος. Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στο εν λόγω τμήμα να εγγραφούν στο νέο μητρώο. Για την απόκτηση της ιδιότητας του τακτικού μέλους τους τμήματος, παρακαλούνται να αποστείλουν στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τη σημείωση : ΓΙΑ ΤΟ Τ.Π.Χ.Ε. ή με fax στο 210 3833597 ή με ταχυδρομική επιστολή ή με υποβολή στα κεντρικά γραφεία της ΕΕΧ, αίτηση για την εγγραφή τους στο Τμήμα, στην οποία πρέπει να αναγράφονται τα στοιχεία της ταυτότητας του αιτούντος, ο τόπος κατοικίας και εργασίας και να επισυνάψουν συμπληρωμένη την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, η οποία βρίσκεται στην ιστοσελίδα της ΕΕΧ: www.eex.gr

Υπενθυμίζεται πως με βάση τον κανονισμό κάθε μέλος της ΕΕΧ μπορεί να είναι τακτικό μέλος (που προβλέπει δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι) σε δύο (2) , το πολύ, τμήματα. Να σημειωθεί πως είναι απαραίτητο οι συνάδελφοι να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο που αποδεικνύει τη ταυτοπροσωπία.

Για τη ΔΕ/ΕΕΧ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Ο ΕΙΔ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ                    ΠΑΝ. ΜΠΟΤΣΗΣ

Ακολουθήστε μας

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

« Απρίλιος 2024 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30