Τροφίμων 15/4/2008

Επιστημονικό Τμήμα Τροφίμων της Ένωσης Ελλήνων Χημικών

Εάν εργάζεστε στον χώρο των τροφίμων και ενδιαφέρεστε για τα σχετικά θέματα, θα θέλαμε να σας καλέσουμε να στελεχώσετε το Τμήμα Τροφίμων της Ένωσης Ελλήνων Χημικών.

Σας γνωρίζουμε ότι το Επιστημονικό Τμήμα Τροφίμων:
α) Επιδιώκει την ανάπτυξη επιστημονικής και επαγγελματικής συνείδησης και πνεύματος ενότητας ανάμεσα στα μέλη του και προωθεί τη συνειδητή συμμετοχή τους στη ζωή της ΕΕΧ.
β) Εξετάζει σε τακτικές και έκτακτες συνελεύσεις τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο των τροφίμων.
γ) Συγκροτεί μόνιμες και έκτακτες επιτροπές στο κέντρο και στην περιφέρεια για μελέτη και επεξεργασία των προβλημάτων, διοργανώνει διαλέξεις, συνέδρια, σεμινάρια και γενικά, ενεργεί κατάλληλα για την επιμόρφωση των μελών του και την ανύψωση του επιστημονικού - επαγγελματικού επιπέδου τους.
δ) Συνεργάζεται με συγγενείς επαγγελματικές και επιστημονικές οργανώσεις, ελληνικές ή ξένες, για τη μελέτη και προώθηση κοινών σκοπών και την εξάλειψη των διακλαδικών διαφορών.
ε) Προβάλει και προωθεί τους σκοπούς του από τα Χημικά Χρονικά την ιστοσελίδα της ΕΕΧ και άλλα μέσα ενημέρωσης.
ζ) Υποδεικνύει στη Διοικούσα Επιτροπή της ΕΕΧ μέλη του τμήματος ή του ευρύτερου χώρου των χημικών σαν εκπροσώπους της ΕΕΧ σε θεσμοθετημένα όργανα και επιτροπές της Πολιτείας, των οποίων το αντικείμενο εμπίπτει στις αρμοδιότητές του.

Ιδιαίτερα σήμερα, που ο κλάδος μας καλείται να αντιμετωπίσει συνεχείς και σημαντικές αλλαγές σχετιζόμενες αφενός με τις επιστημονικές εξελίξεις και αφετέρου με θεσμικές αλλαγές, είναι σημαντικό να συνεργαστούμε όλοι μαζί για να διασφαλίσουμε καλύτερες συνθήκες απασχόλησης, από την μία, αλλά και για να προωθήσουμε την συμβολή των επιστημόνων σε θέματα που αφορούν στην ουσιαστική προφύλαξη των συμφερόντων των πολιτών.

Εάν πράγματι τα θέματα των τροφίμων εμπίπτουν στον τομέα των ενδιαφερόντων σας, σας καλούμε να συμπληρώσετε την επισυναπτόμενη φόρμα - αίτηση συμμετοχής στο Τμήμα Τροφίμων (Ονοματεπώνυμο / στοιχεία ταυτότητας / διεύθυνση κατοικίας / τόπο εργασίας / τηλ. και e-mail επικοινωνίας) και να την υποβάλλετε μέσω e-mail στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο fax της ΕΕΧ (210- 3833597).

Σημαντικό είναι να σας ενημερώσουμε ότι οι συναντήσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του Τμήματος είναι ανοιχτές σε όλους τους συναδέλφους και γίνονται κάθε πρώτη Τετάρτη του μήνα, στα γραφεία της ΕΕΧ και ώρα 18.30. Εάν αποφασίσετε να έρθετε, σας παρακαλούμε θερμά να επιβεβαιώσετε ότι θα γίνει συνάντηση είτε τηλεφωνώντας στα γραφεία της ΕΕΧ το πρωί της ίδιας ημέρας, είτε τηλεφωνώντας στον κ. Σπ. Ιλαντζή (τηλ. 6972 721507).


Ελπίζοντας στη συνεργασία σας, ευχόμαστε να σας δούμε κοντά μας.
Ευχαριστούμε,
με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
για το Τμήμα Τροφίμων
br> Η Πρόεδρος Ι. Πετροχείλου
Ο Γεν. Γραμματέας Σπ. Ιλαντζής

Ακολουθήστε μας
  • ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
  • ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

« Μάρτιος 2023 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31