Τροφίμων 16/4/2007

Σύσταση σε σώμα του νέου Δ.Σ. του Τμήματος Τροφίμων της Ε.Ε.Χ.

ΘΕΜΑ : Σύσταση σε σώμα του νέου Δ.Σ. του Τμήματος Τροφίμων της Ε.Ε.Χ. Αγαπητοί Συνάδελφοι,σας ενημερώνουμε ότι μετά τις πρόσφατες εκλογές (21/3/2007) της Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος Τροφίμων της Ε.Ε.Χ., το νεοεκλεγέν Δ.Σ. συστήθηκε σε σώμα ως εξής

Πρόεδρος Ιωάννα Πετροχείλου
Αντιπρόεδρος Δρ. Γεώργιος Μπόσκου
Γενικός Γραμματέας Σπύρος Ιλαντζής
Αναπ/τικός Γενικός Γραμματέας Στέφανος Ανδρέου
Ταμίας Εμμανουήλ Μπαρμπούνης
Μέλη Δρ. Ανδρομάχη Επιφανείου
Ανδρέας Κομπός
Βασιλική Παναγιωτοπούλου
Γιώργος Σειραγάκης
Αναπλ/τικά Μέλη Ανδρέας Βαρλάμος
Στέφανος Γωγάκος

Ως Διοικητικό Συμβούλιο του Επιστημονικού Τμήματος Τροφίμων επιθυμούμε να σας εκφράσουμε την ειλικρινή διάθεση εποικοδομητικής συνεργασίας με την Διοικούσα Επιτροπή σας και να σας επιβεβαιώσουμε ότι, ως το αρμόδιο συμβουλευτικό Όργανο της Διοικούσας Επιτροπής επί των Επιστημονικών Θεμάτων του τομέα των Τροφίμων, επιδιώκουμε να συμβάλουμε στην προβολή του ρόλου των Xημικών στον σημαντικό και διαρκώς εξελισσόμενο χώρο της Επιστήμης των Τροφίμων.

Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να ζητήσουμε μία συνάντηση εργασίας με τους κατά την κρίση σας πλέον αρμόδιους εκπροσώπους της Δ.Ε. και της ΣτΑ, με στόχο να συζητηθούν διεξοδικά τα θέματα που αφορούν στον ρόλο των Χημικών στον τομέα των τροφίμων και να εντοπισθούν οι ενέργειες που θα μπορούσαν να δρομολογηθούν, στο πλαίσιο μίας γενικότερης στρατηγικής για την ενδυνάμωση του ρόλου των Χημικών στον συγκεκριμένο κλάδο.

Προσβλέποντας στην από μέρους σας στήριξη του έργου του νεοσύστατου Διοικητικού Συμβουλίου μας, παραμένουμε στην διάθεσή σας και αναμένουμε τον ορισμό μίας συνάντησης.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Ιωάννα Πετροχείλου Σπύρος Ιλαντζής

 

Ακολουθήστε μας

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

« Απρίλιος 2024 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30