Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 20 Απριλίου 2019

«Οι αλλαγές στη Γ Λυκείου σε ύλη και εξεταστικό. Το νέο τοπίο»

Με αφορμή τις πυκνές τελευταίες αλλαγές που συντελούνται στο Λύκειο σε σχέση με την αλλαγή της ύλης μαθημάτων αλλά και την παρουσίαση του νέου συστήματος εισαγωγής στα ΑΕΙ, το Περιφερειακό Τμήμα Ατικής & Κυκλάδων της Ένωσης Ελλήνων Χημικών πραγματοποιεί ημερίδα/ανοιχτή συζήτηση, το Σάββατο 20 Απριλίου στις 10.30 πμ.

Σκοπός της ημερίδας είναι : η ενημέρωση των συναδέλφων σχετικά με τις νέες αλλαγές, η συσπείρωση των μελών μας, η ανταλλαγή απόψεων για το σοβαρό ζήτημα που απασχολεί την εκπαιδευτική κοινότητα και τον κλάδο μας

Η εκδήλωσης θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ένωσης Ελλήνων Χημικών στην οδό Κάνιγγος 27 (6ος όροφος) και θα ακολουθήσουν σύντομες τοποθετήσεις μεταξύ των συναδέλφων και συζήτηση σε «στρογγυλό τραπέζι»

Ενδεικτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

  1. 10.45 – 11.15 : Οι αλλαγές στην ύλη της Γ Λυκείο και η φιλοσοφία τους (Π.Στεφανίδου, Χημικός, σύμβουλος ΙΕΠ)
  2. 11.15 – 11.35 : Το νέο σύστημα πρόσβασης στα ΑΕΙ : τα σημαντικά σημεία (Ξ.Βαμβακερός, Χημικός, Δντης ΔΕ Δυτ.Αττικής)
  3. 11.40 – 12.20 : Παρεμβάσεις Πανελλήνιας Ένωσης Βιοεπιστημόνων (Μ.Μαυραγάνη, εκπαιδευτικός) , Ελληνικής Εταιρείας Φυσικής για την Επιστήμη κ Εκπαίδευση (Γ.Παυλικάκης, εκπαιδευτικός)

Διάλειμμα

12.40 – 13.40 : Στρογγυλό τραπέζι – συζήτηση με συναδέλφους

«Το νέο τοπίο στη Γ Λυκείου, σχολιασμός» : Αποστολόπουλος Κ. (συντονιστής εκπαιδευτικού έργου), Κάλλης Α. (εκπαιδευτικός), Μαυρόπουλος Α. (π. σχολικός σύμβουλος), Τσεχπενάκης Α. (εκπαιδευτικός)

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Χημικών Βιομηχανίας και Επιχειρήσεων (ΠΣΧΒΕ) διοργανώνει στις 19 και 20 Απριλίου 2019 ημέρες Παρασκευή και Σάββατο, διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα: «ISO 15189:2012 Λειτουργία και Διαπίστευση Κλινικών Εργαστηρίων».

Συνημμένα αρχεία

Ακολουθήστε μας