Κεντρ. & Δυτ. Μακεδονίας 5/1/2004

Επιστολή προς τα μέλη

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Η Δ.Ε του Περιφερειακού Τμήματος ΚΔΜ της Ενωσης Ελλήνων Χημικών σας στέλνει τις θερμότερες ευχές της για Ειρηνικό και Δημιουργικό 2004 με προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία για τον κάθε έναν ξεχωριστά.

Με την ευκαιρία αυτής της επικοινωνίας μας επιτρέψτε μας να σας ενημερώσουμε για τη νέα Δ.Ε. του Π.Τ. ΚΔΜ της ΕΕΧ το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:

Πρόεδρος: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΕΣΙΣΟΓΛΟΥ
Αντιπρόεδρος: ΣΤΕΛΛΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
Γεν. Γραμματέας: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΥΛΟΣ
Ταμίας: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Μέλη: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΓΩΓΑΚΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΤΟΥΣ 2004
Η νέα Δ.Ε. ευελπιστώντας να ανταποκριθεί στις προσδοκίες όλων των Συναδέλφων σας ενημερώνει για τις πρώτες ενέργειες και σκέψεις που θα ήθελε να μοιραστεί μαζί σας και είναι οι ακόλουθες:
1) Κοπή πίτας. Η κοπή της πίτας θα πραγματοποιηθεί την 1η Φεβρουαρίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 8.00 μ.μ. στα γραφεία της ΕΕΧ, Αριστοτέλους 6, 2ος όροφος.
2) Ημέρα της Χημείας: Στα πλαίσια της ημέρας της Χημείας που έχει καθιερωθεί να εορτάζεται στις 11 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το τμήμα Χημείας του ΑΠΘ ημερίδα με θέμα: Προοπτικές για το επάγγελμα του Χημικού.
3) 4ο Συνέδριο Χημείας των χωρών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης (4th International Conference of the Chemical Societies of the South-East European Countries on “Chemical Sciences in Changing Times: Visions, Challenges and Solutions” July 18-21, 2004, Belgrade, Serbia-Montenegro). Το Π.Τ. της ΕΕΧ θα διοργανώσει εκδρομή για τους συνέδρους.
4) Συνέδριο Χημείας Ελλάδος-Κύπρου με θέμα «Χημεία, Ποιότητα ζωής και εκπαίδευση» που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από 30 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου 2004.
5) Ημερίδα για τις Νέες Τεχνολογίες στη διδασκαλία της Χημείας στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Σε συνεργασία με το τμήμα Χημείας του ΑΠΘ και το μεταπτυχιακό πρόγραμμα ΔΙΧΗΝΕΤ θα πραγματοποιηθεί ημερίδα τον Οκτώβριο του 2004 ως συνέχεια του Συνεδρίου Ελλάδος-Κύπρου.
6) Ημερίδα με θέμα Υγεία και Διατροφή (Χημικός έλεγχος νερού και τροφίμων). Σε συνεργασία με το Π.Τ. Θεσσαλίας της ΕΕΧ θα πραγματοποιηθεί ημερίδα στο Συνεδριακό Κέντρο ΜΗΛΕΩΝ ΠΗΛΙΟΥ με αντίστοιχη εκδρομή στο Πήλιο το Μάϊο του 2004

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ

1) Σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης, αντιδημαρχία πολιτισμού εκδήλωση με θέμα « ΧΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ» και «ΧΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ»
2) Σε συνεργασία με τον Ιατρικό σύλλογο Θεσσαλονίκης, το Φαρμακευτικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, το Τεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις κοινού ενδιαφέροντος
3) Σε συνεργασία με το Φαρμακευτικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, θα γίνει προσπάθεια δημιουργίας Μουσείου που θα φιλοξενήσει την ιστορία της Φαρμακευτικής και Χημικής επιστήμης στην Βόρεια Ελλάδα
4) Σε συνεργασία με τους φοιτητές του Τμήματος Χημείας θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα: Προπτυχιακές και Μεταπτυχιακές σπουδές στη Χημεία

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ
Η Δ.Ε. σας προσκαλεί να δηλώσετε συμμετοχή στις παρακάτω επιτροπές οι οποίες θα λειτουργήσουν στην ΕΕΧ
Επιτροπή Παιδείας και Χημικής Εκπαίδευσης
Επιτροπή Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής
Επιτροπή Χημικού Ελέγχου και Προστασίας του Καταναλωτή
Επιτροπή Εργασιακών και Επαγγελματικών Θεμάτων
Επιτροπή Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ EMAIL
Παρακαλούνται οι συνάδελφοι να μας στείλουν την διεύθυνση του ηλεκτρονικού τους ταχυδρομείου για την δημιουργία αναλόγου αρχείου στην ΕΕΧ και για την ευκολότερη επικοινωνία μαζί σας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Δ.Ε.
Τα μέλη της Δ.Ε. σας γνωρίζουν ότι μπορείτε να επικοινωνείτε ηλεκτρονικά μαζί τους για θέματα που έχουν σχέση με επαγγελματικά θέματα των Χημικών και κοινωνικά θέματα στα οποία μπορεί η ΕΕΧ να παρέμβει στα παρακάτω email:

Πρόεδρος: Δημήτριος Κεσίσογλου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αντιπρόεδρος: Στέλλα Αγγελοπούλου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Γεν. Γραμματέας: Βασίλειος Κουλός Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμίας: Αθανσιος Παπαδόπουλος Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Μέλος: Νικόλαος Αργυρόπουλος Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Μέλος: Στέφανος Γωγάκος Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Μέλος: Κωνσταντίνος Νικολάου kiniκola@hοl.gr


Με Συναδελφικούς Χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος
Ο Γεν. Γραμματέας
Καθ. Δημήτρης Κεσίσογλου
Βασίλης Κουλός

 

Ακολουθήστε μας

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

« Απρίλιος 2024 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30