Πελ/σου & Δυτ. Ελλάδας 8/5/2019

Το ΠΤΠΔΕ στο Patras Science Festival

Το Περιφερειακό Τμήμα Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος σκοπεύει να συμμετέχει και φέτος στο Patras Science Festival, μια εκδήλωση που λαμβάνει χώρα για τρίτη φορά στην πόλη της Πάτρας, και η οποία θα φιλοξενηθεί στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και σε επιλεγμένους χώρους στο κέντρο της πόλης από τις 8 έως τις 11 Μαΐου. Στη συγκεκριμένη εκδήλωση, ενήλικες και παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να αναρωτηθούν και να δώσουν επιστημονικές απαντήσεις, να ανακαλύψουν την επιστήμη πίσω από κάθε έκφανση της ζωής, να συζητήσουν με επιστήμονες, να πειραματιστούν, να παίξουν, να συμμετάσχουν σε εργαστήρια αλλά και να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες διαλέξεις και παραστάσεις.

Η ομάδα του Περιφερειακού Τμήματος Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας της ΕΕΧ έχει συμμετάσχει σε πολλές αντίστοιχες εκδηλώσεις τα τελευταία τρία χρόνια, καθώς θεωρούμε ότι τα ερεθίσματα που παίρνουν τα παιδιά, μέσα από απλά αλλά και εντυπωσιακά πειράματα είναι πολύ σημαντικά, καθώς η Χημεία είναι μια κατεξοχήν πειραματική επιστήμη. Επιπλέον, οι εκπαιδευτικοί που παρευρίσκονται, ανακαλύπτουν νέα στοιχεία, τα οποία μπορούν να προσαρμόσουν στα μαθήματά τους, κάνοντάς τα πιο ενδιαφέροντα για τους μαθητές. Όλα αυτά γίνονται υπό την επίβλεψη ατόμων με μεγάλη εμπειρία στην επιστήμη της Χημείας, το οποίο εξασφαλίζει την εύρυθμη και ασφαλή περάτωσή τους όσο και τον εντυπωσιασμό μικρών και μεγάλων.

Θα είναι χαρά μας να παρευρεθείτε στη συγκεκριμένη εκδήλωση και εφόσον θέλετε, να συμμετέχετε στην ομάδα του Περιφερειακού Τμήματος. Για να δηλώσετε συμμετοχή στην ομάδα πειραμάτων, παρακαλούμε να μας αποστείλετε emailστο eexpat@eex.gr αναγράφοντας τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Ακολουθήστε μας

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

« Μάρτιος 2024 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31