Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018
Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2018 18:59

15th October 2018 SusChem Greece Brokerage Event

Την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018 θα λάβει χώρα στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, στην αίθουσα Κουμούτσου της Σχολής Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιο Πολυτεχνείου, εκδήλωση Διαμεσολάβησης για την Αειφόρο Χημεία.

Κύριος στόχος της εκδήλωσης αποτελεί η ανάδειξη ιδεών και κοινοπραξιών για έργα Έρευνας και Καινοτομίας στα έτη 2019-2020, συγχρηματοδοτούμενα από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι ιδέες αυτές θα τροφοδοτηθούν στην Εκδήλωση Διαμεσολάβησης του Ευρωπαϊκού Τεχνολογικού Βάθρου για την Αειφόρο Χημεία, την 23ηΟκτωβρίου στις Βρυξέλλες.

Στο πρώτο μισό της εκδήλωσης θα υπάρξει ενημέρωση για το Ελληνικό Τεχνολογικό Βάθρο για την Αειφόρο Χημεία (SusChemGreece), για το υφιστάμενο πρόγραμμα χρηματοδότησης δράσεων έρευνας και καινοτομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης «Ορίζων 2020» και για το Στρατηγικό Θεματολόγιο Έρευνας και Καινοτομίας του μητρικού Βάθρου. Στόχος των παρουσιάσεων είναι να επικεντρωθεί η σκέψη όλων στον χώρο της έρευνας και καινοτομίας για την ευρύτερη χημική βιομηχανία, ως εφόδιο για το επόμενο μέρος της εκδήλωσης.

Το δεύτερο μισό της εκδήλωσης θα αφιερωθεί αποκλειστικά στη δικτύωση των συμμετεχόντων για τον σχηματισμό οιονεί κοινοπραξιών και για την πρωτόλεια ωρίμανση ιδεών για έργα, στα οποία οι συμμετέχοντες θέλουν να συμμετάσχουν με Ευρωπαίους εταίρους. Για την προετοιμασία του δεύτερου ουσιώδους μέρους της εκδήλωσης, εσωκλείεται εκτενής πίνακας υφιστάμενων προτεραιοτήτων του SusChemEurope, του μητρικού Τεχνολογικού Βάθρου για την Αειφόρο Χημεία.

Παρακαλείστε να δηλώσετε συμμετοχή στην εκδήλωση έως και την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου, 16:00, ώστε να υπάρξει χρόνος για πρακτικά θέματα της οργάνωσης. Μπορείτε να εγγραφείτεστον ακόλουθο σύνδεσμο https://goo.gl/forms/BTmwwaaGeADjgO3f1. Λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Κατηγορία Ατζέντα
Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018 17:25

ΕΚΘΕΣΗ SYSKEVASIA - PLASTICA

Σημείωση:

Το Τμήμα Τροφίμων θα μετέχει με περίπτερο και θα πραγματοποιήσει εκδήλωση την Κυριακή 14 Οκτωβρίου από 14.30- 18.30 με θέμα την καινοτομία στον τομέα της συσκευασίας.

Κατηγορία Δελτία τύπου
Ακολουθήστε μας