Εκδηλώσεις 8/5/2003

Εκδήλωση του Τμήματος ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ και ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ της ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΠΥΑΕ)

Το νέο Δ.Σ. του Τμήματος ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ και ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ της ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΠΥΑΕ), σε μια προσπάθεια να ανοίξουμε ένα δίαυλο επικοινωνίας με τα μέλη του τμήματος, σκεφτήκαμε ότι το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε, θα ήταν μια επιστολή σαν αυτή. Είναι γνωστό σε όλους μας, συνάδελφοι, ότι τα επαγγέλματα του παλιού καιρού μεταβλήθηκαν ραγδαία με την εξέλιξη της νέας τεχνολογίας, γι΄ αυτό οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί μας κατευθύνουν σε νέες γνώσεις, όπως αυτή του περιβάλλοντος και των συνθηκών εργασίας που τις εφαρμόζουν κι άλλα επαγγέλματα πλην του δικού μας...

Προθεσμία: 23-10-2008

Η ίδρυση του Tμήματος Περιβάλλοντος Υγείας και Ασφάλειας της Εργασίας στην Ένωση Ελλήνων Χημικών αποτέλεσε μια θετική κίνηση για τη δημιουργία ενός πυρήνα ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα που θα μπορούσαν να κάνουν πολλά πράγματα μεταξύ τους για να ανταλλάξουν πληροφόρηση ή γνώσεις. Η ΕΕΧ εκ των πραγμάτων αποτελεί στέγη για όλους μας κι έτσι θα έπρεπε να την βλέπουμε, σαν αρωγό στην επαγγελματική μας σταδιοδρομία.

Σκέψεις και ιδέες υπάρχουν πολλές. Σεμινάρια, συνέδρια, εκδρομές…, άνθρωποι δεν υπάρχουν. Είπαμε λοιπόν να βρεθούμε μακριά από το άγχος που μας τρέχει, από το χρόνο που λείπει, από τα μέσα και τους πολιτικούς που μας βομβαρδίζουν, για να ανταλλάξουμε δυο κουβέντες κι ας μην είναι ίσως για χημεία! Σκεφτήκαμε ότι μια καλή ευκαιρία θα ήταν να τα πούμε την προπαραμονή της παγκόσμιας μέρας περιβάλλοντος, Τετάρτη 4 Ιουνίου γύρω στις 6:30 το απόγευμα. Σας προσκαλούμε με μεγάλη χαρά. Θα ΄χει και snacks!

Γίνεται επίσης μια προσπάθεια καταγραφής όλων των μελών του τμήματος και επικοινωνίας μεταξύ μας, μόνο που αναζητούμε γι΄ αυτό την καλλίτερη μέθοδο. Περιμένουμε και τις δικές σας ιδέες στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στη διεύθυνση του Γραμματέα Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Για περισσότερες πληροφορίες και προτάσεις στο τηλέφωνο και fax 210 5539124.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Η Πρόεδρος: Αγγελική Τσάτσου-Δρίτσα

Ο Γεν. Γραμματέας: Ανέστης Παράσης

Ακολουθήστε μας

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

« Απρίλιος 2024 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30