Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2020
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019 09:35

14ο Συμπόσιο Χρωμάτων

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Είναι τιμή μας να σας προσκαλέσουμε να συμμετάσχετε στο 14ο Συμπόσιο Χρωμάτων το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 19 και 20 Μαρτίου 2020.

Το επιστημονικό τμήμα «Χρώματα-Βερνίκια-Μελάνια» της Ένωσης Ελλήνων Χημικών, σε συνεργασία με τη Σχολή Χημικών Μηχανικών, Τομέας Επιστήμης και Τεχνικής των Υλικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Ε.Μ.Π.), διοργανώνουν το 14ο Συμπόσιο Χρωμάτων με τίτλο «Έρευνα και Τεχνολογία στα Χρώματα, Βερνίκια και Μελάνια, Ένα φωτεινό μέλλον».

Οι επιστρώσεις συνεισφέρουν στην αντιμετώπιση σημαντικών κοινωνικών προκλήσεων. Μεταξύ αυτών, η ενεργειακή αποδοτικότητα, η ρύπανση, οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η επιστήμη της υγείας έχουν εξαιρετική σημασία. Το 14ο Συμπόσιο Χρωμάτων θα παρουσιάσει τα τελευταία επιτεύγματα στις επιστρώσεις και τις σχετικές τεχνολογίες.

Το Συμπόσιο απευθύνεται σε ερευνητές και τεχνικούς διευθυντές που δραστηριοποιούνται στον τομέα της επιστήμης και της τεχνολογίας των επιστρώσεων τόσο από τη βιομηχανία όσο και από τον ακαδημαϊκό χώρο. Οι χημικοί των πολυμερών, των υλικών και των χρωμάτων, καθώς και οι επιστήμονες των διεπιφανειών, οι παρασκευαστές, οι σχεδιαστές και οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής θα βρουν στο 14ο Συμπόσιο ένα ευρύ πρόγραμμα για την ανταλλαγή και τον σχολιασμό των τελευταίων εξελίξεων στον κλάδο. Το συμπόσιο είναι ιδιαίτερα ελκυστικό για όσους εκτιμούν τις σε βάθος παρουσιάσεις και αναλύσεις.

Ελπίζουμε να συμμετάσχετε και να είστε μέρος αυτής της μοναδικής εμπειρίας.

Εκ μέρους της Επιστημονικής και Οργανωτικής Επιτροπής,
Δρ. Ευριπίδης Τσαούσογλου

Web: https://www.greekpaints.com/συμπόσιο-2020/

Ακολουθήστε μας