Προγράμματα Κατάρτισης 15/4/2008

Επιμορφωτικά σεμινάρια για καθηγητές ΠΕ4 στο CERN

Το Τμήμα Εκπαίδευσης του CERN σε συνεργασία με το Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Φ.Ε.) Αιγάλεω οργανώνουν δύο επιμορφωτικά σεμινάρια για καθηγητές κλάδου ΠΕ4 στην Ελληνική γλώσσα. Το πρώτο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από τις 22 Ιουνίου 2008 – 27 Ιουνίου 2008 και το δεύτερο 6 Ιουλίου 2008 – 11 Ιουλίου 2008, στις εγκαταστάσεις του CERN στη Γενεύη.

Οι αιτήσεις για την παρακολούθηση ενός εκ των δύο σεμιναρίων πρέπει να υποβληθούν έως τις 21 Μαΐου 2008 στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με ταυτόχρονη κοινοποίηση στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Στην αίτησή σας, παρακαλούμε να αναφέρετε τα ακόλουθα στοιχεία: ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, ειδικότητα (φυσικός, χημικός, βιολόγος κτλ), τίτλος θέσης (καθηγητής Μ.Ε., υπεύθυνος ΕΚΦΕ κτλ), ταχυδρομική διεύθυνση, τηλέφωνο, e-mail, ονομασία σχολείου ή υπηρεσίας που υπηρετείτε, Γραφείο και Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που ανήκετε, καθώς και ποιό από τα δύο σεμινάρια επιθυμείτε να παρακολουθήσετε. Παρακαλούμε να επισυνάψετε σύντομο βιογαφικό σημείωμα. Σας ενημερώνουμε ότι το CERN θα καλύψει τα έξοδα διαμονής και διατροφής των 80 καθηγητών (40 +40) που θα επιλεγούν για την παρακολούθηση των σεμιναρίων. Τα έξοδα μετάβασης και επιστροφής θα βαρύνουν τους συμμετέχοντες στα σεμινάρια. Όσοι επιλεγούν, υποχρεούνται να παρακολουθήσουν όλο το σεμινάριο (δεν επιτρέπονται αφίξεις μετά την έναρξη ή αναχωρήσεις πριν την λήξη του σεμιναρίου).

Περισσότερες πληροφορίες για τα σεμινάρια από την υπεύθυνη του ΕΚΦΕ Αιγάλεω Ευγενία Τσιτοπούλου.
Οι διευθυντές των Σχολικών Μονάδων παρακαλούνται να φροντίσουν ώστε οι εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ4, να ενημερωθούν για το περιεχόμενο του παρόντος ενυπoγράφως.

Η Υπεύθυνη του Ε.Κ.Φ.Ε. Αιγάλεω
Ε. Τσιτοπούλου

Ο Διευθυντής Εκπαίδευσης της Γ΄Δ/νσης Δ.Ε. Αθήνας
Ιωάννης Τζαννίνης

Ακολουθήστε μας
  • ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
  • ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ