Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 05 Μαϊος 2017

ΣΑΒΒΑΤΟ 28-4-18 ΣΤΙΣ 15.00 ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ 9.84

Κατηγορία Ανακοινώσεις

To Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας της Ένωσης Ελλήνων Χημικών –διοργάνωσε το 6ο Περιβαλλοντικό Συνέδριο Μακεδονίας από 5 έως 7 Μαΐου 2017 στο Συνεδριακό Κέντρο “Νικόλαος Γερμανός”, ΔΕΘ - HELEXPO. Συνδιοργανωτές του Συνεδρίου ήταν οι φορείς: Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Κεντρικής Μακεδονίας, Τμήμα Χημείας ΑΠΘ,Συμβούλιο Περιβάλλοντος ΑΠΘ, Σύνδεσμος Χημικών Βορείου Ελλάδος, Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση, Ελληνικό Δίκτυο Πράσινης Χημείας. Το συνέδριο τέθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, του Δήμου Θεσσαλονίκης, του ΑΠΘ, του ΑΤΕΙΘ και του ΤΕΙΔΜ.
Το Περιβαλλοντικό Συνέδριο Μακεδονίας διοργανώνεται κάθε 3 χρόνια στη Μακεδονία και στοχεύει να αποτελεί ένα βήμα για τους επιστήμονες, μηχανικούς και εκπαιδευτικούς που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς του περιβάλλοντος, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην ολοκληρωμένη παρουσίαση του έργου που επιτελείται στην Ελλάδα, στην ανταλλαγή απόψεων, στην έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου πολίτη, στη διατύπωση συμπερασμάτων και προτάσεων για την προστασία και αναβάθμιση του περιβάλλοντος με παράλληλη ενίσχυση της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης.

Δείτε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου στο συνημμένο

Κατηγορία Δελτία τύπου

Την Πέμπτη 4-5-17 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 19οσυνέδριο μεταπτυχιακών φοιτητών του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης, η λήξη του οποίου ταυτίστηκε με την έναρξη της 12ης Γενικής Συνέλευσης της Ευρωπαϊκής ένωσης νέων επιστημόνων της EuCheMS, σε μια προσπάθεια της Ένωσης Ελλήνων Χημικών (ΕΕΧ) και ειδικότερα του Περιφερειακού Τμήματος Κρήτης και του Τμήματος Χημείας να διασυνδέσει τους νέους χημικούς της Ευρώπης.

Κατηγορία Ανακοινώσεις

ΤοΠεριφερειακό ΤμήμαΑττικής & Κυκλάδωντης Ε.Ε.Χ. διοργανώνει επιμορφωτική ημερίδα την Τετάρτη17 Μαϊου 2017(17.00-20.00) στα γραφεία της Ε.Ε.Χ (Κάνιγγος 27, 6οςόροφος), με θέμα

«Περιβαλλοντική αδειοδότηση έργων και δραστηριοτήτων»

Η ημερίδα απευθύνεται κυρίως σε στελέχη επιχειρήσεων, βιομηχανιών, μελετητών περιβαλλοντικών επιπτώσεων, συμβούλων αλλά και όσων έχουν ενδιαφέρον να γνωρίζουν τις απαιτήσεις της Περιβαλλοντικής αδειοδότησης.

Δήλωση συμμετοχής ( θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ) θα γίνεται με αποστολή μηνύματος ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στη διεύθυνσηΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

(Περισσότερες λεπτομέρειες για τις ενότητες, εισηγητής κτλ θα αναρτηθούν στοsiteτης Ένωσης Ελλήνων Χημικών)

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης

Κατηγορία Ημερίδες

Σας ανακοινώνουμε τα αποτελέσματα της B΄Λυκείου και στατιστικά στοιχεία σχετικά με τον 31ο ΠΜΔΧ

Κατηγορία Ανακοινώσεις
Ακολουθήστε μας

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

« Μάιος 2017 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31