Χρηματοδότηση δράσεων 4/2/2006

Επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης για εργαζομένους επιχειρήσεων

Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης ΔΙΑΣΤΑΣΗ κατά τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο 2006, θα υλοποιήσει μια σειρά επιδοτούμενων προγραμμάτων κατάρτισης για εργαζομένους επιχειρήσεων που απασχολούν 1 έως 25 άτομα προσωπικό, σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Τα προγράμματα αυτά παρέχουν:

1ον μοναδική ευκαιρία στις επιχειρήσεις να επιμορφώσουν το προσωπικό τους χωρίς κόστος

2ον ισχυρό κίνητρο στους εργαζόμενους που θα συμμετάσχουν, καθώς πέραν της προσωπικής τους ανάπτυξης, επιδοτείται η συμμετοχή τους με 5 ευρώ ανά ώρα κατάρτισης.

Τα προγράμματα έχουν σχεδιαστεί από το Τμήμα Σχεδιασμού Προγραμμάτων του Κ.Ε.Κ. ΔΙΑΣΤΑΣΗ, το οποίο συγκροτείται από έμπειρους επιστήμονες, με πολυετή εμπειρία στο χώρο της κατάρτισης. Τα προγράμματα σχεδιάστηκαν ώστε να συναντούν και να ικανοποιούν τις πραγματικές ανάγκες επιμόρφωσης του προσωπικού των επιχειρήσεων, σε μια εποχή που η συνεχιζόμενη επαγγελματική κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού καθίσταται απαραίτητη προκειμένου οι επιχειρήσεις να ανταποκριθούν επιτυχώς στα πλαίσια του ανταγωνιστικού περιβάλλοντος λειτουργίας τους.

 
. Συνοπτικά στοιχεία προγραμμάτων κατάρτισης που παρέχονται κατά την περίοδο Φεβρουαρίου – Μαρτίου 2006
Τίτλοι Προγραμμάτων

v ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Μ.Μ.Ε.

v ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

v ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

v E - Marketing

v ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΟΥ – PROJECT MANAGEMENT

v ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ *

v ΘΕΜΑΤΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ, ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗΣ ΣΤΙΣ Μ.Μ.Ε.

v ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ Η/Υ (WINDOWS-WORD-EXCEL-INTERNET) *

* Με την ολοκλήρωση του προγράμματος οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής στις εξετάσεις για τη λήψη του Αναγνωρισμένου από Δημόσιο Πιστοποιητικού ECDL.

 
 

Ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής προγραμμάτων

Όλα τα προγράμματα θα διεξαχθούν αποκλειστικά κατά την περίοδο Φεβρουαρίου – Μαρτίου, απογευματινές ώρες, 2 με 3 φορές την εβδομάδα.

(για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ωρολόγιο του κάθε προγράμματος παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας)

Χώρος διεξαγωγής προγραμμάτων

Αίθουσες σεμιναρίων ΚΕΚ ΔΙΑΣΤΑΣΗ, Λ. Κηφισίας 125-127, Αμπελόκηποι (Εμπορικό Κέντρο COSMOS, 5Ος όροφος, Στάση Μετρό ΠΑΝΟΡΜΟΥ)

Παροχές

  • Σημειώσεις Εισηγητών
  • Πακέτο σεμιναρίου (Folder, μπλοκ, στυλό)
  • Coffee Breaks

Βεβαίωση παρακολούθησης

Στους συμμετέχοντες, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Οικονομικό όφελος

250 ευρώ ανά καταρτιζόμενο (5¤ Χ 50ώρες) με απευθείας κατάθεση του ποσού σε προσωπικό του λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος από τον ΟΑΕΔ.

Όροι Συμμετοχής

  • Εργαζόμενοι επιχειρήσεων μέχρι 25 άτομα προσωπικό
  • Minimum αριθμός συμμετεχόντων ανά επιχείρηση 4 άτομα***

Πληροφορίες / Αιτήσεις

Για επιπλέον πληροφορίες και αιτήσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στο ΚΕΚ ΔΙΑΣΤΑΣΗ

Διεύθυνση: Λ. Κηφισίας 125-127, Αμπελόκηποι

Τηλ: 210 6985820 – 30 – 40, κ. Καλέση Ηρώ

Σημείωση : Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας, βάση της ημερομηνίας υποβολής της αίτησης

*** Στις περιπτώσεις όπου μια επιχείρηση επιθυμεί την συμμετοχή της με 10 έως 12 άτομα, η θεματολογία δύναται να προσαρμοστεί πλήρως στις ιδιαίτερες ανάγκες της, σε οποιοδήποτε θεματικό πεδίο επιθυμεί και με αποκλειστική συμμετοχή των εργαζομένων της.

Λίγα Λόγια για τη ΔΙΑΣΤΑΣΗ

Η ΔΙΑΣΤΑΣΗ παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού οι οποίες απευθύνονται σε επιχειρήσεις, εργαζόμενους του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα και ανέργους. Οι υπηρεσίες που προσφέρει η ΔΙΑΣΤΑΣΗ είναι υψηλής ποιότητας και σχεδιασμένες έτσι ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες των επιχειρήσεων για άρτια και ολοκληρωμένη εκπαίδευση σε θέματα αιχμής, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της νέας οικονομίας. Δραστηριοποιείται και υλοποιεί προγράμματα σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

Διαθέτει έξι υπερσύγχρονα παραρτήματα στις περιοχές Αθήνας, Ναυπλίου, Αγρινίου, Σπάρτης, Χανίων και Κρανιδίου τα οποία πληρούν αυστηρές προδιαγραφές πιστοποίησης, αλλά και τα υψηλά πρότυπα ποιότητας που ακολουθεί η εταιρεία. Η ΔΙΑΣΤΑΣΗ λειτουργεί επίσης ως Εξεταστικό Κέντρο του ECDL, καθώς και πιστοποιημένο – από το Υπουργείο Ανάπτυξης – Κέντρο για την Εκπαίδευση των Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφάλιση. Η ΔΙΑΣΤΑΣΗ έχει διαπιστευτεί σύμφωνα με πρότυπο ISO 9001:2000, στο Σχεδιασμό και Παροχή Υπηρεσιών Επαγγελματικής Κατάρτισης / Επιμόρφωσης, από την TUVCERT

(για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ΚΕΚ ΔΙΑΣΤΑΣΗ μεταβείτε στη διεύθυνση www.kekdiastasi.edu.gr )

Με εκτίμηση,
Για το ΚΕΚ ΔΙΑΣΤΑΣΗ
Μαραμπούτη Ελένη
Υπεύθυνη Τμήματος
Ενδοεπιχειρησιακής Κατάρτισης
Τηλ:2106985820-30-40 (εσωτ.115)
Fax: 2106920082
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε μας

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

« Μάρτιος 2024 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31