Ανακοινώσεις 4/7/2017

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση της θέσης του εκπροσώπου της Ένωσης Ελλήνων Χημικών (ΕΕΧ) επιτροπής αξιολόγησης του αρθρου 21 του ν.4369/2016

Η Δ.Ε. της Ένωσης Ελλήνων Χημικών πραγματοποιεί ανοιχτή πρόσκληση ενδιαφέροντος για την εκπροσώπησή της (εθελοντικά) μεέναν Χημικό ο ρόλος και οι αρμοδιότητες του οποίου αναπτύσσονται στο επισυναπτόμενο έγγραφο με ΑΠ:62609/6-6-17 σχετικά με τη σύσταση επιτροπής αξιολόγησης του αρθρου 21 του ν.4369/2016 στο ΥΠΑΝ και στα ΝΠΔΔ που υπάγονται σε αυτό.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν κάτοχοι πτυχίου Χημείας Πανεπιστημίων της ημεδαπής ή αντίστοιχων Τμημάτων αναγνωρισμένων ομοταγών Ιδρυμάτων της αλλοδαπής, οι οποίοι είναι τακτικά μέλη της; ΕΕΧ.
Απαραίτητο προσόν είναι η διοικητική εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις του Δημόσιου ή του ευρύτερου Δημόσιου τομέα.

Στην αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων θα συνεκτιμηθούν:
α) Μεταπτυχιακός ή διδακτορικός τίτλος σπουδών,

β) Η ενασχόληση και η συμμετοχή στις δραστηριότητες της Ε.Ε.Χ

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι να αποστείλουνέως την Δευτέρα 10/07/2017τα βιογραφικά τους στο mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.με την ένδειξη:

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 21 του ν.4369/2016

Ακολουθήστε μας
  • ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
  • ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ