Ανακοινώσεις 5/9/2017

Σεμινάριο : Απαιτήσεις της ευρωπαϊκής νομοθεσίας σχετικά με τις μεθόδους προσδιορισμού υπολειμμάτων φυτοφαρμάκων σε τρόφιμα και ζωοτροφές SANTE/11945/2015

Το Επιστημονικό Τμήμα Αναλυτικής Χημείας της Ε.Ε.Χ. σε συνεργασία με το ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ της επαγγελματικής απασχόλησης των χημικών, διοργανώνει στις 21 Οκτωβρίου 2017 ημέρα Σάββατο σεμινάριο με θέμα: «ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΩΝ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΩΝ ΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ, SANTE/11945/2015»

Η διοργάνωση αυτή απευθύνεται σε όλους τους επιστήμονες που ασχολούνται με τον προσδιορισμό φυτοπροστατευτικών ουσιών σε τρόφιμα και ζωοτροφές, και θα ήθελαν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους ή να λύσουν απορίες σχετικά με τις προσεγγίσεις που εισάγονται από την τρέχουσα ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Οι εργασίες του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ε.Ε.Χ., και ο αριθμός των ατόμων που θα το παρακολουθήσουν θα είναι μέχρι 35. Το κόστος της συμμετοχής ανέρχεται σε 75 € για τα μέλη της Ε.Ε.Χ., 100 € για τα μη μέλη της Ε.Ε.Χ., και 50 € για ανέργους και φοιτητές (Μέγιστος αριθμός θέσεων 8 επί συνόλου 35). Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι 10 Οκτωβρίου 2017 και να έχουν τακτοποιήσει μέχρι 13 Οκτωβρίου 2017 το θέμα της οικονομικής τους συμμετοχής, σε διαφορετική περίπτωση θα χαθεί η προτεραιότητά τους. Αν υπάρχει ενδιαφέρον από περισσότερους συμμετέχοντες, τότε ανάλογα με τον αριθμό τους θα προγραμματισθεί και νέος κύκλος σεμιναρίου.

To ακριβές πρόγραμμα του σεμιναρίου θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Χ.

Οι δηλώσεις συμμετοχής στο σεμινάριο μπορούν να γίνονται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Η σειρά προτεραιότητας θα τεκμηριώνεται μέσω της ημερομηνίας αποστολής της δήλωσης.

Ακολουθήστε μας