Ανακοινώσεις 6/7/2018

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση θέσης εκπροσώπου για τη Γνωμοδοτική Επιτροπή Καταλόγου Αποβλήτων (Άρθρο 40 του Ν. 4042/2012)

Η Δ.Ε. της Ένωσης Ελλήνων Χημικών πραγματοποιεί ανοιχτή πρόσκληση ενδιαφέροντος για τη θέση εκπροσώπου για τη γνωμοδοτική επιτροπή καταλόγου αποβλήτων (αρθρο 40 του ν. 4042/2012).

Έργο της Επιτροπής είναι η γνωμοδότηση επί θεμάτων του Ευρωπαϊκού Καταλόγου Αποβλήτων προς την Διεύθυνση Διαχείρισης Αποβλήτων και Περιβαλλοντικών Πιστοποιήσεων/Τμήμα Διαχείρισης Αποβλήτων του ΥΠΕΝ.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει:

-Να είναι τακτικά μέλη της Ε.Ε.Χ, όπως προβλέπεται από τον ιδρυτικό της νόμο.

-Να υποβάλλουν βιογραφικό και τεκμηριωμένα στοιχεία εκπαίδευσης -επαγγελματικής ενασχόλησης με τη νομοθεσία- διαχείριση αποβλήτων.

-Να υποβάλλουν δήλωση ότι θα παρέχουν στην ΕΕΧ αναφορά σε σχέση με τη συμμετοχή τους, χωρίς να παραβιάζονται οι υποχρεώσεις εμπιστευτικότητας με τις οποίες θα δεσμεύονται από το ΥΠΕΝ.
Στην αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων θα συνεκτιμηθεί θετικά η ενασχόληση και η συμμετοχή στις δραστηριότητες της Ε.Ε.Χ

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι να αποστείλουνέως τη Πέμπτη 12.7.2018 τα βιογραφικά τους στο mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε μας