Ανακοινώσεις 29/5/2020

ISO ΙEC 17025: η μετάβαση στη νέα έκδοση του 2017- Αλλαγές και κύρια ζητήματα που ανακύπτουν

Τα ΠΤ 1. Πελοποννήσου& Δυτικής Ελλάδας, 2.Κρήτης και 3.Ηπείρου-Κέρκυρας-Λευκάδας, της Ένωσης Ελλήνων Χημικών, πραγματοποιούν σε συνεργασία μεταξύ τους, διαδικτυακή επιμόρφωση με θέμα:

«ISOΙEC17025: η μετάβαση στη νέα έκδοση του 2017- Αλλαγές και κύρια ζητήματα που ανακύπτουν»

Η επιμορφωτική διαδικασία θα γίνει με μορφή σύγχρονης (on–line) τηλεκατάρτισης,με τη χρήση ψηφιακής πλατφόρμας

Σάββατο 13 Ιουνίου2020, ώρες 11.00-15.00

Η συμμετοχή στην τηλεκατάρτιση είναιδωρεάν, κατόπιν απόφασης της Διοικούσας Επιτροπής της Ένωσης Ελλήνων Χημικών. Η τηλεκατάρτιση ανήκει στο πλαίσιο εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων της ΕΕΧ που επιμελείται το Συμβούλιο Εκπαίδευσης.

Η συμμετοχή στην τηλεκατάρτιση προϋποθέτει:

1)ToΜέλος της Ε.Ε.Χ. να είναιεγγεγραμμένοστα μητρώα των ΠΤ.

2) Να υπάρχειοικονομική τακτοποίησητου μέλους, έως και το έτος 2019.

3)Δήλωση συμμετοχής αποκλειστικά μέσω του ηλ.ταχυδρομείουeexpat@eex.gr,ανεξαρτήτωςσε ποιο από τα τρία ΠΤ είναι εγγεγραμμένο μέλος.

Το διαδικτυακό σεμινάριο απευθύνεται σε όσους δεν έχουν ιδιαίτερη ή πρόσφατη εμπειρία στα συστήματα διαχείρισης εργαστηρίων και στις απαιτήσεις που καλείται ένα διαπιστευμένο εργαστήριο να εκπληρώσει και θα ήθελαν να έχουν μια γενική γνώση, η οποία να συμπεριλάβει επισκόπηση των κυρίων και επίκαιρων ζητημάτων.

Στους συμμετέχοντες στην κατάρτιση θα αποσταλεί μετά το τέλος αυτής, βεβαίωση παρακολούθησης.

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την τηλεκατάρτιση να αποστείλουνemail,έως 07/06/2020στοΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.της μορφής:

ΓΙΑ ΤΗΛΕΚΑΤΑΡΤΙΣΗISO17025 ΣΑΒΒΑΤΟ 13/06, αναφέροντας ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, στοιχεία επαφής (κατά προτίμηση κινητό τηλέφωνο) και αν είναι εφικτό, τον αριθμό μητρώου μέλους Ε.Ε.Χ. και σε ποιο ΠΤ είναι εγγεγραμμένος. Σε περίπτωση που ο συνάδελφος είναι ήδη πιστοποιημένος χρήστης στην πλατφόρμαepresence.gov.gr, παρακαλούμε να χρησιμοποιήσει τοemail, με το οποίο έχει πιστοποιηθεί.

Ο αριθμός συμμετεχόντων μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας είναι 50 κατά το μέγιστο. Θα τηρηθεί ΑΥΣΤΗΡΑ σειρά προτεραιότητας(με βάση την αποστολήe-mail) και σε κάθε καταρτιζόμενο θα σταλεί έγκαιρα έγκριση συμμετοχής και πρόσκληση πρόσβασης στη τηλεδιάσκεψη της κατάρτισης, καθώς και εγχειρίδιο εγγραφής και χρήσης. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό, ο κάθε καταρτιζόμενος να προβεί έγκαιρα σε πιστοποίηση στην πλατφόρμαepresence.gov.gr.

Η σύνδεση στην τηλεκατάρτιση μπορεί να γίνει με εξοπλισμό Η/Υ (desktopμε ηχεία, μικρόφωνο, κάμερα, ήlaptop, ήtablet, ήsmartphone) και σύνδεση στο διαδίκτυο, η οποία θα έχει ικανοποιητική ταχύτητα για τη χρονική διάρκεια της κατάρτισης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποστείλετε ερωτήματα στοΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Οι ΔΕ των Π.Τ.Π.Δ.Ε. – Π.Τ.Κ. – Π.Τ.Η.Κ.Λ.

Ακολουθήστε μας
  • ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
  • ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

« Μάρτιος 2023 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31