Ανακοινώσεις 16/6/2020

Βασικές αρχές υγείας & ασφάλειας της εργασίας (ΥΑΕ) για την Τηλεργασία 

Η Ένωση Ελλήνων Χημικών και το Επιστημονικό Τμήμα Περιβάλλοντος- Υγείας και Ασφάλειας της Εργασίας, πραγματοποιεί, με ευθύνη του Συμβουλίου Εκπαίδευσης, διαδικτυακή επιμόρφωση με θέμα:

«Βασικές αρχές υγείας & ασφάλειας της εργασίας(ΥΑΕ) για την Τηλεργασία »

Η επιμορφωτική διαδικασία θα γίνει με μορφή σύγχρονης (on–line) τηλεκατάρτισης, με τη χρήση ψηφιακής πλατφόρμας

Τρίτη 23 Ιουνίου 2020, ώρες 18.00-20.00

Η συμμετοχή στην τηλεκατάρτιση είναι δωρεάν, κατόπιν απόφασης της Διοικούσας Επιτροπής της Ένωσης Ελλήνων Χημικών. Η τηλεκατάρτιση ανήκει στο πλαίσιο εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων της ΕΕΧ που επιμελείται το Συμβούλιο Εκπαίδευσης. Η συμμετοχή στην τηλεκατάρτιση προϋποθέτει:

1)To Μέλος της Ε.Ε.Χ. να είναι εγγεγραμμένο στο μητρώο της ΕΕΧ.

2) Να υπάρχει οικονομική τακτοποίηση του μέλους, έως και το έτος 2019.

3)Δήλωση συμμετοχής αποκλειστικά μέσω του ηλ.ταχυδρομεioυ eex@eex.gr

Το διαδικτυακό σεμινάριο απευθύνεται σε όσους συναδέλφους παρέχουν ήδη εργασία εξ αποστάσεως, όσους σχεδιάζουν να αξιοποιήσουν άμεσα την τηλεργασία και σε αυτούς που επιθυμούν να αποκτήσουν μια σφαιρική γνώση για τις νέες μορφές εργασίας που σχετίζονται με την ανάπτυξη της τεχνολογίας.

Στους συμμετέχοντες στην κατάρτιση θα αποσταλεί μετά το τέλος αυτής, βεβαίωση παρακολούθησης.

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την τηλεκατάρτιση να αποστείλουν email, έως 19.6.2020 τη δήλωση συμμετοχής ατο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα: ΤΗΛΕΚΑΤΑΡΤΙΣΗ-ΤΗΛΕΡΓΑΣΙΑ-ΤΡΙΤΗ_23062020 :

αναφέροντας ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, στοιχεία επαφής (κατά προτίμηση κινητό τηλέφωνο) και αν είναι εφικτό, τον αριθμό μητρώου μέλους Ε.Ε.Χ. και σε ποιο ΠΤ είναι εγγεγραμμένος. Σε περίπτωση που ο συνάδελφος είναι ήδη πιστοποιημένος χρήστης στην πλατφόρμα epresence.gov.gr, παρακαλούμε να χρησιμοποιήσει το email, με το οποίο έχει πιστοποιηθεί.

Ο αριθμός συμμετεχόντων μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας είναι 80 κατά το μέγιστο. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (με βάση την αποστολή e-mail) και σε κάθε καταρτιζόμενο θα σταλεί έγκαιρα έγκριση συμμετοχής και πρόσκληση πρόσβασης στη τηλεδιάσκεψη της κατάρτισης, καθώς και εγχειρίδιο εγγραφής και χρήσης. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό, ο κάθε καταρτιζόμενος να προβεί έγκαιρα σε πιστοποίηση στην πλατφόρμα epresence.gov.gr.

Η σύνδεση στην τηλεκατάρτιση μπορεί να γίνει με εξοπλισμό Η/Υ (desktop με ηχεία, μικρόφωνο, κάμερα, ή laptop, ή tablet, ή smartphone) και σύνδεση στο διαδίκτυο, η οποία θα έχει ικανοποιητική ταχύτητα για τη χρονική διάρκεια της κατάρτισης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποστείλετε ερωτήματα στο eex@eex.gr

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Η ΔΕ της Ένωσης Ελλήνων Χημικών το ΕΤ Περιβάλλοντος και ΥΑΕ

Ακολουθήστε μας

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

« Αύγουστος 2021 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31