Ανακοινώσεις 6/11/2021

Έκτακτη ανακοίνωση για την εκλογική διαδικασία

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο έλεγχος ταυτοπροσωπίας μέσω ΤAXIS εγκρίθηκε χθες Παρασκευή 5/11 το πρωί.

Ως εκ τούτου είναι απαραίτητο το ΑΦΜ για την ψηφοφορία. Με την επίσημη έναρξη της εκλογικής διαδικασίας, μας ήλθε ενημέρωση από την πλατφόρμα ΖΕΥΣ μια λίστα μη αναγνωρίσιμων ηλεκτρονικών διευθύνσεων. Παράλληλα λάβαμε μηνύματα συναδέλφων, ότι δεν έχουν λάβει το link της ψηφοφορίας.

Επειδή κατά την ροή της εκλογικής διαδικασίας , το σύστημα μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε τις σχετικές διορθώσεις, ως ΚΕΦΕ αποφασίσαμε να δώσουμε αυτή τη δυνατότητα στους συναδέλφους να επικαιροποιήσουν το ΑΦΜ και το e-mail τους , με την προϋπόθεση να συνοδεύονται οι όποιες διορθώσεις με Υπεύθυνη Δήλωση του αιτούμενου προς την ΕΕΧ (στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) μέσω gov.gr το αργότερο μέχρι την Κυριακή 7 Νοεμβρίου στις 13:00.

Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή

« Μάρτιος 2024 »