Ανακοινώσεις

Αξιότιμοι συνάδελφοι,

Το Travel Exchange Grant, ή η Υποτροφία Επισκέπτη Ερευνητή (ΥΠΕΕΡ) που χρηματοδοτείται από την Chemistry Europe,

( https://chemistry-europe.onlinelibrary.wiley.com/ ) είναι μια πρωτοβουλία που προωθεί τη συνεργασία μεταξύ υποσχόμενων νέων ερευνητών και κορυφαίων κύριων ερευνητών στην Eυρωπαϊκή επιστημονική κοινότητα. Αυτό το πρόγραμμα στοχεύει να δημιουργήσει αποτελεσματικές διασυνδέσεις, να διευκολύνει τις εργαστηριακές επισκέψεις και να προωθήσει την ανταλλαγή γνώσεων μεταξύ των αναδυόμενων ταλαντούχων χημικών και εδραιωμένων εργαστηρίων, προάγοντας ταυτόχρονα την προβολή της Chemistry Europe.

Στα συνημμένα αρχεία μπορείτε να βρείτε λεπτομέρειες του προγράμματος Υποτροφιών Ταξιδιωτικής Ανταλλαγής της EEX σε συνεργασία με την Chemistry Europe, καθώς και την αίτηση συμμετοχής.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα πρέπει να αποσταλλούν μέχρι τις 10 Μαΐου στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τίτλο «Yποψηφιότητα για Υποτροφία Επισκέπτη Ερευνητή ».

O Ελληνικός Σύνδεσμος Ασβέστου (ΕΣΑ) αναζητά Χημικό.

Ο ΕΣΑ που λειτουργεί διαπιστευμένο εργαστήριο στην Ζωφριά - Άνω Λιόσια Αττικής (πλησίον της στάσης προαστιακού «Άνω Λιόσια» και της εξόδου της αττικής οδού Νο 6 «Λ. Φυλής») επιθυμεί την κάλυψη θέσης πλήρους απασχόλησης.

Αντικείμενο θέσης:

- Χρήση μηχ/των προετοιμασίας δειγμάτων και χημικές αναλύσεις αυτών.

- Συμπλήρωση εντύπων συστήματος ποιότητας κατά ISO17025 (απαιτήσεις διαπίστευσης εργαστηρίων).

Απαιτούμενα προσόντα:

- Εμπειρία σε τμ. ποιότητας βιομηχανίας ή σε εργαστήριο.

- Πολύ καλή γνώση MS Office.

- Καλή γνώση Αγγλικών.

Αποστολή βιογραφικών με ηλικία, δ/νση και τηλέφωνο στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Αγαπητά μέλη του SusChem GR,

με το παρόν, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με δύο εκδηλώσεις οι οποίες διοργανώνονται διαδικτυακά στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργουIRISS – The International SSbD Network, και οι οποίες αφορούν την αρχή και το πλαίσιο της Ασφάλειας και Αειφορίας από Σχεδιασμού (Safety and Sustaibability by Design – SSbD), ως εργαλείο στην ανάπτυξη χημικών ουσιών, υλικών και προϊόντων.

  1. IRISS' 2nd Internationalisation workshop: Sharing best practices in Safe-and-Sustainable-by-Design Materials and Chemicals:Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στις 18 Απριλίου 2024 με στόχο την ανταλλαγή βέλτιστων πρακτικών στον τομέα του SSbD, προσφέροντας στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους με επαγγελματίες από όλο τον κόσμο.
    Για την εγγραφή σας μεταβείτε στοσύνδεσμο.
  2. Accelerating the Industrial Transition with Safe-and-Sustainable-by-Design:Το διαδικτυακό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 28 Μαΐου 2024και οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν σχετικά με τις τάσεις και προοπτικές της αρχής του SSbD, ενώ ακόμη θα ακούσουν παραδείγματα από την βιομηχανία σχετικά με την εφαρμογή του SSbD στην πράξη.
    Για την εγγραφή σας μεταβείτε στοσύνδεσμο.

Προτείνουμε τη συμμετοχή σας στις παραπάνω εκδηλώσεις, ώστε να ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα του SSbD, καθώς επίσης και να ανταλλάξετε απόψεις και εμπειρίες με συναδέλφους από διάφορες χώρες.

Με εκτίμηση,

Εκ μέρους της γραμματείας του SusChem GR.

Ακολουθήστε μας

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

« Απρίλιος 2024 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30