Δελτία τύπου 10/5/2017

Συμμετοχή του ΠΤΠΔΕ στο Patras Science Festival

Αξιότιμοι συνάδελφοι,

Το Περιφερειακό Τμήμα Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος συμμετέχει φέτος στο Patras Science Festival, μια εκδήλωση που λαμβάνει χώρα για πρώτη φορά στην πόλη της Πάτρας, και η οποία θα φιλοξενηθεί στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και σε επιλεγμένους χώρους στο κέντρο της πόλης από τις 10 έως τις 13 Μαΐου. Στη συγκεκριμένη εκδήλωση, ενήλικες και παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να αναρωτηθούν και να δώσουν επιστημονικές απαντήσεις, να ανακαλύψουν την επιστήμη πίσω από κάθε έκφανση της ζωής, να συζητήσουν με επιστήμονες, να πειραματιστούν, να παίξουν, να συμμετάσχουν σε εργαστήρια αλλά και να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες διαλέξεις και παραστάσεις.

Η ομάδα του Περιφερειακού Τμήματος Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας της ΕΕΧ θα προσπαθήσει μέσα από απλά αλλά και εντυπωσιακά πειράματα να δώσει στα παιδιά που θα παρευρεθούν ένα σημαντικό ερέθισμα προς την επιστήμη της Χημείας και όχι μόνο. Επιπλέον, οι εκπαιδευτικοί θα ανακαλύψουν νέα στοιχεία, τα οποία μπορούν να προσαρμόσουν στα μαθήματά τους, κάνοντάς τα πιο ενδιαφέροντα για τους μαθητές. Όλα αυτά θα γίνουν υπό την επίβλεψη ατόμων με μεγάλη εμπειρία στην επιστήμη της Χημείας, το οποίο εξασφαλίζει την εύρυθμη και ασφαλή περάτωσή τους όσο και τον εντυπωσιασμό μικρών και μεγάλων.

Η ομάδα του ΠΤΠΔΕ της ΕΕΧ αποτελείται από τους: Δέσποινα Tαταράκη, Παναγιώτα-Πηνελόπη Μανούσου, Σταύρο Μπαριάμη, Παναγιώτα Αλεξοπούλου, Παναγιώτα Καλλιγοσφύρη, Κωνσταντίνα Κυριακοπούλου, Αριστείδη Παπαργυρίου, Ραφαηλία Νάννου, Άρτεμις Τσάγδη και Δημήτρη Θεοδοσόπουλο.

Θα είναι χαρά μας να παρευρεθείτε στη συγκεκριμένη εκδήλωση και εφόσον θέλετε να συμμετέχετε στην ομάδα του Περιφερειακού Τμήματος.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το γραφείο του ΠΤΠΔΕ της ΕΕΧ στο τηλ.2610362460 (ώρες επικοινωνίας: Τρίτη-ΤετάρτηΠέμπτη 1900-2100 ), ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ακολουθήστε μας

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

« Απρίλιος 2024 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30