Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

ΣΑΒΒΑΤΟ 28-4-18 ΣΤΙΣ 15.00 ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ 9.84

Κατηγορία Ανακοινώσεις

Στο πλαίσιο της 26ης Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων Εξοπλισμού και Συσκευασίας, (ΔΕΤΡΟΠ 2017), την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ με θέμα «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΙΔΙΟΤΥΠΑ-ΠΟΠ-ΠΓΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ», στο Συνεδριακό Κέντρο Νικόλαος Γερμανός (Αίθουσα Β) (10:00-13:00, ΔΕΘ), με σκοπό την ανάδειξη της ανάγκης συνεχούς εξέλιξης των «παραδοσιακών» προϊόντων με την εφαρμογή ήπιων, καινοτόμων προσεγγίσεων που συνάδουν με τις σύγχρονες διατροφικές και τεχνολογικές τάσεις.

Την ημερίδα διοργάνωσε το Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας της ΕΕΧ, σε συνεργασία με το Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων του Τμήματος Χημείας του ΑΠΘ και το Σύνδεσμο Χημικών Βορείου Ελλάδος.

Στο συνημμένο μπορείτε να διαβάσετε λεπτομέρειες σχετικά με την Ημερίδα

Το Περιφερειακό τμήμα Κρήτης της Ένωσης Ελλήνων Χημικών μαζί με το Παρατηρητήριο για την Επαγγελματική Απασχόληση των Χημικών (ΠΕΑΧ) σκοπεύει να διοργανώσει σεμινάριο ISO 22000:2005 - Βασικές αρχές συστημάτων διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων στις 1 και 2 Απριλίου 2017 (16 ώρες ) στα γραφεία του Π.Τ. Κρήτης της Ε.Ε.Χ. στο Ηράκλειο (Επιμενίδου 19)

Το σεμινάριο θα διοργανωθεί σε συνεργασία με την TUV HELLAS.

Περιεχόμενα Σεμιναρίου:

Βασικές Αρχές Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων

ISO 22000:2005- Ανάλυση νομοθετικών απαιτήσεων και ενσωμάτωσή τους στο ΣΔΑΤ

Γενική Μικροβιολογία Τροφίμων και Πρακτικές Υγιεινής, Ανάλυση Απαιτήσεων

Επισκόπηση, επικύρωση και επαλήθευση συστήματος HACCP

Βήματα για την Ανάπτυξη ενός συστήματος HACCP

Μελέτη HACCP και ISO 22000:2005

Προσδιορισμός για παρακολούθηση CCPs & OPRPs

Απευθύνεται σε:

Όσους θέλουν να γνωρίσουν τις βασικές Αρχές του Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων

Προσωπικό που συμμετέχει στην ομάδα ασφάλεια τροφίμων, αλλά και σε προσωπικό που ασχολείται με λειτουργίες οι οποίες έχουν επίπτωση στην ασφάλεια τροφίμων

Συντονιστές Ομάδων Ασφάλειας Τροφίμων

Υπεύθυνους Ασφάλειας Τροφίμων

Το κόστος του σεμιναρίου ανέρχεται σε 150 ευρώ για τα μέλη της Ένωσης Ελλήνων Χημικών, 200 ευρώ για τα μη μέλη και 100 ευρώ για άνεργους και φοιτητές. Όσοι παρακολουθήσουν δυο σεμινάρια εντός του 2017 θα έχουν έκπτωση 20% στο σύνολο του ποσού(και για τα δυο σεμινάρια).

Στο κόστος συμπεριλαμβάνονται:

α) Η εκπαίδευση από εξειδικευμένο εισηγητή και η παροχή του εκπαιδευτικού υλικού.
β) Οι βεβαιώσεις παρακολούθησης από TUV HELLAS
γ) Γεύμα και coffee breaks

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων θα σας παρακαλούσαμε να δηλώσετε συμμετοχή έως την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017 στο email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο του ΠΤ Κρήτης 2810220292(Τετάρτη και Παρασκευή 6-9 μ.μ.)

Κατηγορία Ανακοινώσεις

Το Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας της ΕΕΧ, ο Σύνδεσμος Χημικών Βορείου Ελλάδος και το Τμήμα Χημείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του εορτασμού της Πανελλήνιας Ημέρας Χημείας (11 Μαρτίου ) συνδιοργάνωσαν Ημερίδα για την Επαγγελματική Απασχόληση την Παρασκευή 10.03.17 και ώρες 10.00 - 13.00, στο αμφιθέατρο του Νέου Χημείου, την οποία παρακολούθησαν περισσότεροι από 150 φοιτητές και φοιτήτριες του Τμήματος Χημείας.

Η Δ.Ε. της Ε.Ε.Χ. διοργανώνει στα πλαίσια της δράσης "Παρασκευές στην ΕΕΧ", εκδήλωση με θέμα"Συμπληρώματα Διατροφής και Επιχειρηματικότητα" την Παρασκευή 10/3/2017 και ώρα 18.30 στα γραφεία της ΕΕΧ, Κάνιγγος 27, 6ος όροφος.

Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016 13:39

Εορτασμός Πανελλήνιας Ημέρας Χημείας 2017

Η ΕΕΧ οργανώνει την Παρασκευή 10-03-2017 στα γραφεία της από τις 9.00 έως τις 14.00 πρόγραμμα εκδηλώσεων για σχολεία με εντυπωσιακά πειράματα Χημείας, διαδραστικά παιχνίδια, θεατρικά δρώμενα και βίντεο διάρκειας 2 ωρών.

Την εκδήλωση μπορούν να παρακολουθήσουν διαδοχικά και μετά από προηγούμενη έγκαιρη συνεννόηση, 9 τμήματα των 30 ατόμων

« Μάρτιος 2017 »