Δημοκρατική Κίνηση Χημικών (ΔΗ.ΚΙ.ΧΗ.) - Συνεργαζόμενοι 2/10/2012

Διακήρυξη Δημοκρατικής Κίνησης Χημικών (ΔΗ.ΚΙ.ΧΗ.) - Συνεργαζόμενοι

Φίλες, φίλοι

Στις 4 Νοεμβρίου όλοι οι Χημικοί καλούμαστε να αναδείξουμε με την ψήφο μας τους εκπροσώπους μας τόσο στα Περιφερειακά Τμήματα, όσο και στη Συνέλευση των Αντιπροσώπων (ΣτΑ), το κορυφαίο όργανο διοίκησης της Ένωσης Ελλήνων Χημικών (ΕΕΧ).
Σε μία ακόμα εκλογική αναμέτρηση η μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη, η ΔΗ.ΚΙ.ΧΗ. δίνει βροντερά το παρόν. Όλα αυτά τα χρόνια μάθαμε να δίνουμε τον αγώνα μας με ήθος, αξιοπρέπεια και συνέπεια. Δεν επικαλούμαστε την παρθενογένεση, όπως άλλες δήθεν «Νέες» παρατάξεις, κατευθυνόμενες ωστόσο από αποτυχημένους επαγγελματίες συνδικαλιστές ενός παραπαίοντος πολιτικού συστήματος. Ούτε θέσαμε ποτέ ουτοπικά διλήμματα χωρίζοντας τους συναδέλφους σε «βόρειους» και λοιπούς, όπως αρέσκονται κάποιοι όψιμοι «αντιδραστικοί» που κινούνται με ιδιαίτερη ευκολία από τον ακραίο συντηρητισμό μέχρι την αριστερίζουσα υποκουλτούρα.
Είμαστε φιλελεύθεροι. Εκπροσωπούμε τη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη. Είμαστε η μόνη δύναμη που μπορεί να βγάλει την ΕΕΧ από το τέλμα των τελευταίων χρόνων. 
Η κρίση που βιώνουμε δεν είναι μόνο οικονομική. Έχει διαπεράσει τους θεσμούς και κατατρώει την ίδια ακόμη την ηθική υπόσταση της ελληνικής κοινωνίας. Σε μια κοινωνία που καταρρέει η ΕΕΧ οφείλει να σταθεί συμπαραστάτης στον κάθε απολυμένο συνάδελφο, αρωγός σε κάθε καινοτόμα πρωτοβουλία, υποστηρικτής των νέων επιστημόνων.
Καλούμε όλους εσάς που ακόμα πιστεύετε στην πραγματική και ουσιαστική Ένωση των ελλήνων χημικών να μας δώσετε τη δύναμη να ορίσουμε καινούριους στόχους, να παράξουμε σύγχρονη πολιτική σκέψη και με νέα αντίληψη να προχωρήσουμε στην ανασύσταση της ΕΕΧ. Να δημιουργήσουμε μία Ένωση με νέα δομή, με νέο οργανόγραμμα, λειτουργική, αποτελεσματική και παρεμβατική. Μία Ένωση με επίκεντρο τον Έλληνα Χημικό.
 
 
Στις 4 Νοεμβρίου στηρίζουμε την ανανέωση,
ψηφίζουμε ΔΗ.ΚΙ.ΧΗ.
Ακολουθήστε μας

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

« Μάρτιος 2024 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31