Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 05 Ιουνίου 2018

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή υποστηρίζοντας την μετάβαση της Ευρωπαϊκής Οικονομίας στο μοντέλοτης Κυκλικής Οικονομίας λαμβάνει μία σειρά από μέτρα με σκοπό να επαναπροσδιορίσει καιπαρατείνει την αξία προϊόντων, υλικών και πρώτων υλών, μειώνοντας ταυτόχρονα τοπεριβαλλοντικό αποτύπωμα.

Ο ΣΥΒΙΠΥΣ και η ΕΕΧ παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις και την πολιτική της ΕυρωπαϊκήςΈνωσης σχετικά με την Κυκλική Οικονομία, ιδιαίτερα στο τομέα της συσκευασίας και με στόχο ναενημερώσουν τα μέλη τους, αλλά και όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη και να συμβάλλουν στην ομαλήμετάβαση της ελληνικής οικονομίας στο νέο μοντέλο διοργανώνουν εσπερίδα με

θέμα:ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑΠΡΟΙΟΝΤΑ

Η εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί τηνΤρίτη 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 στις 17.30στα γραφεία της ΕΕΧ,Κάνιγγος 27- 6ος όροφοςμε ομιλητές δύο κορυφαίους ειδικούς, τον κ.Gerald Lefebvre και τονκ.GötzAhrens και γλώσσα της εκδήλωσης τα Αγγλικά.

Δηλώσεις συμμετοχήςμπορούν να γίνονται στις γραμματείες ΕΕΧ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) και ΣΥΒΙΠΥΣ

(Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) με αποστολή τηςεπισυναπτόμενης φόρμας.

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Κατηγορία Εκδηλώσεις
Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018 15:37

Create Green Value with your Packed Greek Products

Κατηγορία Εκδηλώσεις
Ακολουθήστε μας