Αναλυτικής Χημείας 14/9/2011

Πρόσκληση για την εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση και τις αρχαιρεσίες του Τμήματος Αναλυτικής Χημείας

Αγαπητοί συνάδελφοι
 
Η Γενική Συνέλευση για τις αρχαιρεσίες του Τμήματος Αναλυτικής Χημείας, θα λάβει χώρα τη Τετάρτη 10/10/2011 ώρα 18.30 στα γραφεία της ΕΕΧ , Κάνιγγος 27 (6ος όροφος), για την οποία απαιτείται το 1/3 τουλάχιστον των ταμειακώς εντάξει μελών (Οικονομική τακτοποίηση μπορεί να γίνει και τη μέρα της γενικής συνέλευσης και εκλογών). Ως ταμειακά εντάξει θεωρούνται εν προκειμένω όσοι έχουν εξοφλήσει τις οφειλές τους και για το έτος 2011.
Σε περίπτωση μη απαρτίας, η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 17/10/2011 όπου απαιτείται το 1/5 των ταμειακώς εντάξει μελών του τμήματος. Υπενθυμίζεται πως με βάση τον κανονισμό κάθε μέλος της ΕΕΧ μπορεί να είναι τακτικό μέλος (που προβλέπει δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι) σε δύο (2) , το πολύ, τμήματα. Η ανακοίνωση υποψηφιοτήτων για την ΔΕ του Τμήματος γίνεται στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης. Να σημειωθεί πως είναι απαραίτητο οι συνάδελφοι να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο που να αποδεικνύει τη ταυτοπροσωπία.

Οι εγγραφές στο μητρώο του Τμήματος θα πραγματοποιούνται μέχρι και 05/10/2011.

Κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης θα γίνει και μια μικρή παρουσίαση των αλλαγών που περιέχονται στο σχέδιο της νέας έκδοσης του οδηγού της EURACHEM για τον υπολογισμό της αβεβαιότητας στις χημικές μετρήσεις.
 
Για τον κανονισμό λειτουργίας των Επιστημονικών Τμημάτων πατήστε εδώ.
 
Ακολουθήστε μας
  • ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
  • ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ