Χημική Αντίδραση

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η «Χημική Αντίδραση» από το 2000 συμμετέχει ενεργά στις εκλογές της Ε.Ε.Χ. και  ως τώρα κάθε εκλογικό αποτέλεσμα μας έχει δικαιώσει και μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε.

Είμαστε ανεξάρτητοι και το αποδεικνύει η πορεία μας ,  όσο και αν οι κομματικές παρατάξεις μέσα στις διακηρύξεις τους προσπαθούν να μας κατατάξουν κατά καιρούς και ανάλογα με τα μικροκομματικά συμφέροντά τους σε διάφορες συχνότητες του πολιτικού  φάσματος , εμείς θα είμαστε εκεί να απαντάμε με επίσημα έγγραφα της Ε.Ε.Χ. απέναντι στις συκοφαντίες.

Όπως άλλωστε ήμασταν εκεί σε κάθε συνεδρίαση, σε κάθε εκδήλωση με εισηγήσεις, με παρεμβάσεις, με θέσεις και προτάσεις.

Εισηγηθήκαμε και πετύχαμε μείωση της συνδρομής για όλους και ιδιαίτερα τους άνεργους συναδέλφους, όταν οι «μεγάλες» παρατάξεις εξέφραζαν τις αντιδράσεις τους.

Αναδείξαμε  και επιβάλαμε λύσεις σε  ζητήματα τα οποία θα οδηγούσαν την Ε.Ε.Χ. στην καταστροφή, όπως η περίφημη υπόθεση της Πάτρας.

Το ψηφοδέλτιό μας αποτελείται από συναδέλφους που βρίσκονται σε διάφορες επαγγελματικές κατηγορίες και δεν είμαστε επαγγελματίες συνδικαλιστές που εξαργυρώνουν ψήφους για την ανέλιξη τους σε κάποιο κομματικό μηχανισμό. Είμαστε απλά  ανιδιοτελείς και οραματιστές που δε θυμόμαστε μόνο κάθε τρία χρόνια τους συναδέλφους.

Συνάδελφοι, μιας και  δεν έχουμε κομματική επιχορήγηση για να στέλνουμε sms και  να μας φτιάχνουν πλουμιστά φυλλάδια, σας παρακαλούμε να αφιερώσετε λίγα λεπτά και να διαβάσετε τη διακήρυξη και τις θέσεις μας στο http://ximikoi.blogspot.gr/

Στηρίξτε την προσπάθεια μας, δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.


 

Ενημερωθείτε για τη «Χημική Αντίδραση» στο Facebook

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΧΗΜΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΕΧ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 Μια ματιά στο μέλλον που μαζί μπορούμε να οικοδομήσουμε Συνημμένο αρχείο
Στο συνημμένο μπορείτε να βρείτε συνοπτικές πληροφορίες για τους υποψηφίους μας.
Ακολουθήστε μας

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

« Μάρτιος 2024 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31