Αναλυτικής Χημείας 3/5/2010

Προκύρηξη σεμιναρίου LC-MS-MS/TOF-MS από το επιστημονικό τμήμα Αναλυτικής Χημείας της ΕΕΧ

Το Τμήμα Αναλυτικής Χημείας της Ε.Ε.Χ. και η Μπενάκειος Φυτοπαθολογική Εταιρεία, σε συνεργασία με το ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ της επαγγελματικής απασχόλησης των χημικών, διοργανώνουν το τρίτο σεμινάριο της σειράς θεωρητικής και πρακτικής κατάρτισης σε αναλυτικά όργανα τελευταίας τεχνολογίας με θέμα «LC-MS-MS/TOF-MS: Θεωρία και πράξη».

Η διοργάνωση αυτή απευθύνεται σε όλους τους
επιστήμονες που χειρίζονται ή καλούνται να χειριστούν αυτή την νέα τεχνολογία, και θα ήθελαν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους ή να λύσουν απορίες σχετικά με τον χειρισμό της.
Στο σεμινάριο θα παρουσιαστεί το θεωρητικό υπόβαθρο αυτών των σημαντικών αναλυτικών τεχνολογιών, καθώς και τα πλεονεκτήματα και όρια χρήσης της κάθε μιάς τους. Η θεωρητική παρουσίαση θα διαρκέσει δύο οκτάωρα, ενώ την τρίτη ημέρα θα γίνει και πρακτική άσκηση. To ακριβές πρόγραμμα του σεμιναρίου έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Χ..

Οι εργασίες του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του Μπενακείου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου και στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ε.Ε.Χ., και ο αριθμός των ατόμων που θα το παρακολουθήσουν θα είναι αυστηρά 24, τα οποία κατά την πρακτική άσκηση θα χωριστούν σε δύο ομάδες των 12 ατόμων, οι οποίες θα εκτελέσουν την άσκηση σε διαφορετικές ημέρες. Το κόστος της συμμετοχής ανέρχεται σε 400 €, και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Επίσης το σεμινάριο θα ενταχθεί στην χρηματοδότηση ΛΑΕΚ.

Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να συμμετέχουν, παρακαλούνται να το δηλώσουν στην γραμματεία της ΕΕΧ, υπ’ όψιν κας Καλλιάνη ή υπ’ όψιν κας Κατσογιάννη. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Ακολουθήστε μας

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

« Απρίλιος 2024 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30