Παρατηρητήριο 15/4/2005

Σεμινάριο με θέμα: "ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ"

Πιστοποιημένο σεμινάριο σύμφωνα με την διαδικασία που καθορίζεται από τον ΕΦΕΤ (Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων)
(Νομοθετική απαίτηση της ΚΥΑ 487/2000)

Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 4 ημέρες ( 20 διδακτικές ώρες) και το κόστος του 200 €. (Οι επιχειρήσεις μπορούν να απευθύνονται και στον Ο.Α.Ε.Δ. για την εξασφάλιση πόρων μέσω του προγράμματος "ΛΑΕΚ".)

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου είναι: 16, 17,18 και 19 Μαΐου, ώρες 17:00-21:15.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους έχουν σκοπό να σταδιοδρομήσουν σε επιχειρήσεις τροφίμων και σχετικών με τα τρόφιμα δραστηριοτήτων καθώς και σε εργαζόμενους ήδη σε επιχειρήσεις τροφίμων.

Πληροφορίες – αιτήσεις - εγγραφές:
ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ
ΚΑΝΙΓΓΟΣ 27, 10682 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.210- 3821524
Fax 210-3833597
και 6978 118038 (Γ. Αθηναίος)
Επισυνάπτεται σχετική αίτηση

 

Αντικείμενο σεμιναρίου: ‘ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ'
Διάρκεια σεμιναρίου : 20 ώρες (4 ημέρες x 5 ώρες)
Κόστος σεμιναρίου : 200 €
(Οι επιχειρήσεις μπορούν να απευθύνονται και στον Ο.Α.Ε.Δ. για την εξασφάλιση πόρων μέσω του προγράμματος "ΛΑΕΚ".)

Πρόγραμμα διεξαγωγής του σεμιναρίου:
Ημέρες: 16-17-18-19 Μαΐου 2005
Ώρες: 17:00 –21:15

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους έχουν σκοπό να σταδιοδρομήσουν σε επιχειρήσεις τροφίμων και σχετικών με τα τρόφιμα δραστηριοτήτων καθώς και σε εργαζόμενους ήδη σε επιχειρήσεις τροφίμων όπως:

  • Παραγωγής, Επεξεργασίας, Αποθήκευσης, Μεταφοράς, Λιανικού εμπορίου και Διάθεσης τροφίμων
  • Μαζικής Εστίασης και Ζαχαροπλαστικής (εστιατόρια, κέτερινγκ, ξενοδοχεία, νοσοκομεία κλπ.)
  • Βιομηχανίες /Εργαστήρια Αρτοποιίας, Ζαχαροπλαστικής, Αλλαντοποιίας, Παραγωγής γύρου κ.λ.π
Παρέχονται:
  • Υψηλού επιπέδου εκπαίδευση από επιστήμονες κύρους, πιστοποιημένους από τον ΕΦΕΤ. (Εισηγητές του παρόντος σεμιναρίου θα είναι οι κ.κ. Γ. Σειραγάκης και Ανδρ. Βαρλάμος)
  • Ευχάριστος χώρος διδασκαλίας με πλήρες εποπτικό και εκπαιδευτικό υλικό.
  • Επίσημο Πιστοποιητικό Τριετούς Διάρκειας χορηγούμενο από τον ΕΦΕΤ κατόπιν εξετάσεων .

Θεματικές ενότητες του σεμιναρίου:
Παρακαλούμε ‘κατεβάστε' το επισυναπτόμενο αρχείο ‘Πρόγραμμα Εκπαίδευσης. doc '
Το τμήμα Τροφίμων της Ένωσης Ελλήνων Χημικών -ΕΕΧ, είναι αρμόδιο για την επιστημονική εποπτεία του σεμιναρίου.
Ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος (μέχρι 25 άτομα).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει :
μέχρι τις 30 Απριλίου να δηλώσουν την συμμετοχή τους συμπληρώνοντας ‘Αίτηση Ενδιαφερομένου' στα γραφεία της ΕΕΧ – Κάνιγγος 27 6 ος όροφος , ή αποστέλλοντάς την συμπληρωμένη στο fax 210 3833597 , ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.(‘ Κατεβάστε' την ‘Αίτηση Ενδιαφερομένου').

Η ‘Αίτηση Ενδιαφερομένου' μπορεί να σας αποσταλεί με fax μετά από τηλεφωνική σας επικοινωνία στο τηλ: 210 3821524.

μέχρι τις 9 Μαΐου να επικυρώσουν την συμμετοχή τους με την καταβολή ποσού 100 και να εξοφλήσουν το κόστος του σεμιναρίου μέχρι και την πρώτη ημέρα παρακολούθησης (16 Μαϊου).

Ακολουθήστε μας
  • ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
  • ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

« Σεπτέμβριος 2020 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30