Επιστημονικά Συνέδρια 25/9/2015

Συνέδριο "Ημέρες Χημείας Τροφίμων 2015" - 2η ανακοίνωση

Το Τμήμα Τροφίμων της Ένωσης Ελλήνων Χημικών (ΕΕΧ), με τη συνεργασία τουΤΕΙ Αθήνας και τουΣΕΒΤ σε συνέχεια επιτυχών παρεμφερών δράσεων του παρελθόντος στον τομέα των τροφίμων διοργανώνει Διήμερο Συνέδριο τον Νοέμβριο του 2015, υπό τον γενικό τίτλο «ΗΜΕΡΕΣ ΧΗΜΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 2015», με ιδιαίτερη έμφαση στα λειτουργικά τρόφιμα.

Με την ανακοίνωση αυτή προσκαλούνται (2η πρόσκληση) όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Συνέδριο με εισήγηση στους θεματικούς άξονες :

  • Έρευνα και καινοτομία
  • Βιοδραστικά συστατικά
  • Η συμβολή των νέων τεχνολογιων στην ανάπτυξη λειτουργικών συστατικών και τροφίμων. Νανοτεχνολογία. Βιοτεχνολογία.
  • Μεθοδολογία εργαστηριακών ελέγχων (κυρίως για τις παραμέτρους που υποστηρίζουν τους εγκεκριμένους ισχυρισμούς διατροφής και υγείας)
  • Η εμπειρία της βιομηχανίας (εφαρμογές – δυσκολίες – επικοινωνιακή πολιτική). Παραδείγματα καινοτόμων λειτουργικών τροφίμων στην ΕΕ
  • Η αντίληψη των καταναλωτών

να υποβάλουν περίληψη περίπου 250 λέξεων στην ελληνική γλώσσα συνοδευόμενη από τη φόρμα συμμετοχής στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συνεδρίου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Καταληκτική ημερομηνίαγια την υποβολή περιλήψεων ορίζεται η 16η Οκτωβρίου 2015.

Ειδοποίηση για την αποδοχή ή μη των περιλήψεων θα αποσταλεί στους ενδιαφερόμενους μέχρι την30η Οκτωβρίου 2015.

Στην περίπτωση υποβολής μεγάλου αριθμού εργασιών, θα εξετασθεί η συμμετοχή με poster.

Πρόσωπα επικοινωνίας: Θεοδώρα Κλαδά, τηλ. 6974329964, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Προεστός Χαράλαμπος, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Συνεδρίου

foodeex.blogspot.gr

Ακολουθήστε μας