Ημερίδες 26/5/2020

Διαδικτυακή Επιμόρφωση: «ISO ΙEC 17025: η μετάβαση στη νέα έκδοση του 2017- Αλλαγές και κύρια ζητήματα που ανακύπτουν»

Τα ΠΤ 1. Αττικής & Κυκλάδων, 2. Βορείου Αιγαίου 3. Νοτίου Αιγαίου, 4. Ευρυτανίας – Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας της Ένωσης Ελλήνων Χημικών, πραγματοποιούν σε συνεργασία μεταξύ τους, διαδικτυακή επιμόρφωση με θέμα:

«ISO ΙEC 17025: η μετάβαση στη νέα έκδοση του 2017 - Αλλαγές και κύρια ζητήματα που ανακύπτουν»

Η επιμορφωτική διαδικασία θα γίνει με μορφή σύγχρονης (on – line) τηλεκατάρτισης, με τη χρήση ψηφιακής πλατφόρμας

Σάββατο 13 Ιουνίου 2020, ώρες 11.00-15.00

Η συμμετοχή στην τηλεκατάρτιση είναι δωρεάν, κατόπιν απόφασης της Διοικούσας Επιτροπής της Ένωσης Ελλήνων Χημικών. Η τηλεκατάρτιση ανήκει στο πλαίσιο εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων της ΕΕΧ που επιμελείται το Συμβούλιο Εκπαίδευσης.

Η συμμετοχή στην τηλεκατάρτιση προϋποθέτει:

1) To Μέλος της Ε.Ε.Χ να είναι εγγεγραμμένο στα μητρώα των ΠΤ.

2) Να υπάρχει οικονομική τακτοποίηση του μέλους, έως και το έτος 2019.

3) Δήλωση συμμετοχής αποκλειστικά μέσω του ηλ.ταχυδρομείου ptak@eex.gr, ανεξαρτήτως σε ποιο από τα τέσσερα ΠΤ είναι εγγεγραμμένο μέλος.

Το διαδικτυακό σεμινάριο απευθύνεται σε όσους δεν έχουν ιδιαίτερη ή πρόσφατη εμπειρία στα συστήματα διαχείρισης εργαστηρίων και στις απαιτήσεις που καλείται ένα διαπιστευμένο εργαστήριο να εκπληρώσει και θα ήθελαν να έχουν μια γενική γνώση, η οποία να συμπεριλάβει επισκόπηση των κυρίων και επίκαιρων ζητημάτων.

Στους συμμετέχοντες στην κατάρτιση θα αποσταλεί μετά το τέλος αυτής, βεβαίωση παρακολούθησης.

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την τηλεκατάρτιση να αποστείλουν email, έως 07/06/2020 στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. της μορφής: ΓΙΑ ΤΗΛΕΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ISO 17025 ΣΑΒΒΑΤΟ 13/6, αναφέροντας ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, στοιχεία επαφής (κατά προτίμηση κινητό τηλέφωνο) και αν είναι εφικτό, τον αριθμό μητρώου μέλους Ε.Ε.Χ. και σε ποιο ΠΤ είναι εγγεγραμμένος. Σε περίπτωση που ο συνάδελφος είναι ήδη πιστοποιημένος χρήστης στην πλατφόρμα epresence.gov.gr, παρακαλούμε να χρησιμοποιήσει το email, με το οποίο έχει πιστοποιηθεί.

Ο αριθμός συμμετεχόντων μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας είναι 50 κατά το μέγιστο. Θα τηρηθεί ΑΥΣΤΗΡΑ σειρά προτεραιότητας (με βάση την αποστολή e-mail) και σε κάθε καταρτιζόμενο θα σταλεί έγκαιρα έγκριση συμμετοχής και πρόσκληση πρόσβασης στη τηλεδιάσκεψη της κατάρτισης, καθώς και εγχειρίδιο εγγραφής και χρήσης. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό, ο κάθε καταρτιζόμενος να προβεί έγκαιρα σε πιστοποίηση στην πλατφόρμα epresence.gov.gr.

Η σύνδεση στην τηλεκατάρτιση μπορεί να γίνει με εξοπλισμό Η/Υ (desktop με ηχεία, μικρόφωνο, κάμερα, ή laptop, ή tablet, ή smartphone) και σύνδεση στο διαδίκτυο, η οποία θα έχει ικανοποιητική ταχύτητα για τη χρονική διάρκεια της κατάρτισης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποστείλετε ερωτήματα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Οι ΔΕ των ΠΤ.ΑΚ – ΠΤ.ΒΑ – ΠΤ.ΝΑ – ΠΤ.ΕΥΡ.ΑΝΑΤ.ΣΤΕΡ.ΕΥΒΟΙΑΣ

Ακολουθήστε μας

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

« Μάρτιος 2024 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31