Κατάρτιση / Πιστοποίηση 5003030 29/4/2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ 1ΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ «Κατάρτιση και Πιστοποίηση επιστημονικών / τεχνικών στελεχών στη βιομηχανία τροφίμων και την περιβαλλοντική διαχείριση» (MIS) 5003030

Ανακοίνωση της κατάστασης προσωρινών αποτελεσμάτων, για τις αιτήσεις που υποβλήθηκαν τηνχρονική περίοδο από 01/10/2019 έως 31/12/2020, για τη συμμετοχή στις δράσεις κατάρτισης καιπιστοποίησης της Πράξης «Κατάρτιση και Πιστοποίηση επιστημονικών / τεχνικών στελεχών στηβιομηχανία τροφίμων και την περιβαλλοντική διαχείριση», με βάση το από 26/04/2021 Πρακτικό της Επιτροπής Επιλογής ωφελουμένων, όπως αυτό εγκρίθηκε με το από 28/04/2021 πρακτικό της Δ.Ε. (αρ.Απόφασης 264/43η Συνεδρίαση) της Ένωσης Ελλήνων Χημικών.

Ο κατάλογος των συμμετεχόντων έχει συνταχθεί σύμφωνα με την κατηγορία Περιφερειών.Οι υποψήφιοι, έχουν τη δυνατότητα υποβολής ένστασης κατά των αποτελεσμάτων της επιτροπήςεπιλογής, εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ανάρτηση των αποτελεσμάτων στην ιστοσελίδα τηςΈνωσης Ελλήνων Χημικών Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η ένσταση κατατίθεται ή αποστέλλεται με συστημένη επιστολή ή, εναλλακτικά, με ταχυμεταφορά (courier) στην Ένωση Ελλήνων Χημικών, Κάνιγγος 27, Αθήνα, Τ.Κ. 10677. Εκτάκτως και λόγω της έκτακτηςκατάστασης και των μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του ιού SARS-CoV-2,δίνεται η δυνατότητα αποστολής της ένστασης και ηλεκτρονικά, στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η Επιτροπή Αξιολόγησης Ενστάσεων που έχει οριστεί με απόφαση του ΔΣ της Ένωσης Ελλήνων Χημικών,παραλαμβάνει και εξετάζει τις ενστάσεις εντός 20 ημερολογιακών ημερών από την ολοκλήρωση τουχρονικού διαστήματος των ενστάσεων

Ακολουθήστε μας
  • ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
  • ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ