Προγράμματα Κατάρτισης 13/8/2004

Προκήρυξη Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

To K.E.K. “Αμερικανική Γεωργική Σχολή”, Εταίρος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης “ΕΥΤΡΟΦΙΑ”, προτίθεται να υλοποιήσει στη Θεσσαλονίκη στα πλαίσια του Έργου “I.F.Q.M.” της Κοινοτικής Πρωτοβουλίας “ΕQUAL” δύο (2) καινοτόμα πιλοτικά προγράμματα κατάρτισης ανέργων, στα εξής αντικείμενα:

1. "Εφαρμογές Νέων Τεχνολογιών στη Διοίκηση & στον Έλεγχο Παραγωγής Επιχειρήσεων Τροφίμων" για αποφοίτους ΑΕΙ / ΤΕΙ σχετικής κατεύθυνσης
(Ενδεικτικά αναφέρονται οι: ηλεκτρολόγοι μηχανικοί, μηχανικοί ηλεκτρονικών υπολογιστών, ειδικοί αυτοματισμών. Το σεμινάριο περιλαμβάνει συστήματα SCADA, ΒMS, ERP, κ.ο.κ.)

2. "Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας στην Παραγωγή Τροφίμων: Από το Αγρόκτημα στο Πιάτο" για αποφοίτους ΑΕΙ / ΤΕΙ σχετικής κατεύθυνσης
(Ενδεικτικά αναφέρονται οι: χημικοί, γεωπόνοι, τεχνολόγοι τροφίμων, τεχνολόγοι γεωπόνοι. Το σεμινάριο περιλαμβάνει συστήματα ISO & HACCP, εργαστηριακό έλεγχο ποιότητας, χρήση Η/Υ κ.ο.κ.)

Η Πρακτική Άσκηση που προβλέπεται στο πλαίσιο των συγκεκριμένων προγραμμάτων θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με γνωστές επιχειρήσεις του Κλάδου Τροφίμων.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά
- Φωτογραφία διαβατηρίου
- Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας
- Φωτοτυπία πτυχίου
- Φωτοτυπία της κάρτας ανεργίας
- Βιογραφικό σημείωμα
Θα συνεκτιμηθούν:
- Άλλοι τίτλοι σπουδών - εκπαιδεύσεων / πιστοποιητικά γλωσσομάθειας / βεβαιώσεις προϋπηρεσίας κλπ.
- Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης / πιστοποιητικό μέλους πολύτεκνης οικογένειας / εκκαθαριστικό σημείωμα, πιστοποιητικά που να αποδεικνύουν άλλα κοινωνικά κριτήρια π.χ. αναπηρία

Πληροφορίες: Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης, τηλ.: 2310 492850 και 492854.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσκομίζουν τα ανωτέρω δικαιολογητικά έως και την Παρασκευή 27/08/04, καθημερινά, από τις 8:00 - 15:00, στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης.

Τα προγράμματα υλοποιούνται στο πλαίσιο της Κοινοτικής Πρωτοβουλίας "EQUAL," που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο σε ποσοστό 75% και από το Υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας σε ποσοστό 25%. Αποστολή του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου - ΕΚΤ είναι η «Συμβολή στην ανάπτυξη της απασχόλησης χάρη στην προώθηση της απασχολησιμότητας, του επιχειρηματικού πνεύματος, της ικανότητας προσαρμογής και της ισότητας των ευκαιριών, καθώς και επένδυση στους ανθρώπινους πόρους».

Ακολουθήστε μας

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

« Απρίλιος 2024 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30