Προγράμματα Κατάρτισης 13/3/2011

Επιμορφωτικό σεμινάριο «Υγρή Χρωματογραφία συζευγμένη με φασματομετρία μάζας (LC-MS)»

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
«Υγρή Χρωματογραφία συζευγμένη με φασματομετρία μάζας (LC-MS)»
 
 Το Περιφερειακό Τμήμα Κρήτης της Ένωσης Ελλήνων Χημικών οργανώνει επιμορφωτικό σεμινάριο 12 ωρών με θέμα « Υγρή Χρωματογραφία συζευγμένη με φασματομετρία μάζας (LC-MS)».
 Το σεμινάριο θα γίνει στα Χανιά, στην αίθουσα προβολών της Συνεταιριστικής Tράπεζας Χανίων το Σάββατο 15/10/2011 και την Κυριακή 16/10/2011
 Το σεμινάριο απευθύνεται στους συναδέλφους που θα ήθελαν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στις νέες αυτές αναλυτικές τεχνικές, οι οποίες βρίσκουν εφαρμογή σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς, όπως βιοχημεία, κλινική χημεία, περιβαλλοντικές αναλύσεις, φάρμακα, αναλύσεις τροφίμων κ.α. Οι διαλέξεις θα δίνουν έμφαση σε πρακτικές γνώσεις, οργανολογία και στοιχεία επίλυσης προβλημάτων (troubleshooting). Σκοπός του σεμιναρίου είναι να βοηθήσει τους συναδέλφους να γνωρίσουν στοιχεία των αναλυτικών τεχνικών σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο, να γνωρίσουν τους διάφορους τύπους οργάνων που χρησιμοποιούνται, αλλά και τις πρακτικές δυσκολίες που συναντώνται κατά την χρήση τους. Παράλληλα θα υπάρχει η δυνατότητα συζήτησης με τους διδάσκοντες ειδικών θεμάτων και εφαρμογών που πιθανώς να ενδιαφέρουν τους συμμετέχοντες. Εκδήλωση ενδιαφέροντος για τέτοια θέματα θα μπορούσε να γίνει με αποστολή e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., μία εβδομάδα πριν (έως και Κυριακή 9/10) ώστε να υπάρχει έτοιμη η ανταπόκριση από τους διδάσκοντες κατά το διήμερο του σεμιναρίου.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.
Ακολουθήστε μας
  • ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
  • ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ