Δελτία τύπου 30/3/2013

Δελτίο Τύπου της ΕΕΧ : 27ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Χημείας

Δελτίο Τύπου της Ε.Ε.Χ. για τον 27ο Παναλλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Χημείας

Αθήνα 30-3-2013

Με ιδιαίτερη επιτυχία διεξήχθη σήμερα ο 27ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Χημείας  τον οποίο διοργάνωσε,  όπως κάθε χρόνο, η Ένωση Ελλήνων Χημικών υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Η προσέλευση των μαθητών ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητική, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά την αγάπη τους για την Επιστήμη της Χημείας.

Η διαδικασία εξελίχθηκε ομαλά, ενώ η σαφήνεια των θεμάτων δεν προκάλεσε απορίες στους μαθητές. Για το αδιάβλητο του διαγωνισμού εφαρμόσθηκε το σύστημα των εισαγωγικών εξετάσεων. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί με τη βαθμολόγηση των γραπτών που θα γίνει στα γραφεία της ΕΕΧ στην Αθήνα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Οι πρωτεύσαντες του διαγωνισμού μετά από εκπαίδευση και επιλογή θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην Ολυμπιάδα Χημείας που θα διεξαχθεί από 15-24 Ιουλίου 2013 στη Μόσχα.

Η Ένωση Ελλήνων Χημικών αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τόσο τους μαθητές που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό, όσο και τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν, χωρίς τους οποίους δεν θα ήταν εφικτή η ομαλή διεξαγωγή του διαγωνισμού.

« Μάιος 2024 »