Διαγωνισμοί 25/5/2005

1η Διεθνή Έκθεση « FETEC - Βιομηχανικός εξοπλισμός»

H Έκθεση αυτή διοργανώνεται από την «Τεχνοεκδοτική ΑΕΒΕ», και το περιοδικό μας τα ΧΗΜΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ είναι χορηγός επικοινωνίας της έκθεσης αυτής

Η ΕΕΧ στα πλαίσια της έντονης παρουσίας της στα τελευταία χρόνια στις εκθέσεις-συνέδρια του ευρύτερου χώρου των επιστημών της Χημείας ( Plastica 03,04, Chem 04, Water Τ ech 04, 05 Detrop κ.α) θα συμμετάσχει στην Έκθεση 1η FETEC -Βιομηχανικός Εξοπλισμός με δικό της περίπτερο το οποίο φιλοδοξεί να φιλοξενήσει πολυάριθμους συναδέλφους Χημικούς αλλά και επισκέπτες της έκθεσης.

Ένα πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων τονίζουν το δυναμισμό της 1 ης Διεθνούς Έκθεσης « FETEC - Βιομηχανικός Εξοπλισμός» , η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του MEC στην Παιανία, από 21-24 Οκτωβρίου 2005. Ήδη, μέχρι στιγμής, έχουν προγραμματιστεί αρκετές εκδηλώσεις, ενώ αναμένεται να πραγματοποιηθούν και άλλες κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Συγκεκριμένα, δύο ημερίδες με σημαντικούς Έλληνες και ξένους ομιλητές προγραμματίζει η διοργανώτρια «Τεχνοεκδοτική». Η πρώτη θα έχει τίτλο «Ο βιομηχανικός εξοπλισμός κλειδί για την ανταγωνιστικότητα» και θα ακουστούν οι απόψεις της Πολιτείας, των βιομηχάνων, των μηχανολόγων και των Τραπεζών. Η δεύτερη, με τίτλο «Καινοτομίες και τεχνολογίες αιχμής στον βιομηχανικό εξοπλισμό», θα ενημερώνει για τις τεχνολογίες αιχμής σε τομείς όπως η ρομποτική, οι κατεργασίες υλικών, τα πολυμερή κ.λπ.

Στο πλαίσιο της 1 ης « FETEC » έχει προγραμματιστεί επίσης και σεμινάριο της εταιρίας ΝΚΕ Austria GmbH , το οποίο διοργανώνεται από το Κέντρο Εμπορίας Ρουλεμάν, με τίτλο «Σεμινάριο για τα Ρουλεμάν – The Bearing College » και μία ημερίδα με τίτλο «Πεπιεσμένος Αέρας: Θεωρία και Πράξη» της εταιρίας ΑΤΛΑΣ ΚΟΠΚΟ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

Αξίζει να τονιστεί ότι οι συμμετοχές στην 1 η « FETEC » αυξάνονται συνεχώς, ενώ έχουν εκδηλώσει την υποστήριξή τους προς την έκθεση σημαντικοί φορείς και ενώσεις, όπως ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, η Ένωση Ελλήνων Χημικών, ο Σύνδεσμος Ελληνικών Χημικών Βιομηχανιών, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Χημικών Μηχανικών και η Εταιρεία Βιομηχανικής Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης Μετάλλων Α.Ε.

Περισσότερες πληροφορίες στο site της έκθεσης www.fetec.gr .

Ακολουθήστε μας

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

« Απρίλιος 2024 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30