Επαγγελματικά Νέα 23/12/2011

Αγγελία Ιδιώτη

H  B2B SUPPORT ΕΠΕ αναζητά για την προώθηση χημικών προϊόντων και Α’ υλών για βιομηχανίες ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΠΟΤΩΝ, ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ, ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΩΝ, ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΠΩΛΗΤΕΣ- ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΧΗΜΙΚΟΥΣ (ΚΩΔ. ΕΠΑΧ1)
(ΑΝΔΡΕΣ/ΓΥΝΑΙΚΕΣ)

Περιγραφή εταιρείας


Η B2B SUPPORT ΕΠΕ έχει βασικό αντικείμενο δραστηριότητος την αντιπροσώπευση οίκων εξωτερικού στην Ελλάδα και Βαλκάνια όπως και την προώθηση Ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό (τρόφιμα και χημικά προϊόντα). Αναζητούμε  εξωτερικούς πωλητές  - «Αντιπροσώπους» για την ανάπτυξη και διατήρηση του δικτύου πωλήσεων στις ανωτέρω περιοχές για χημικά προϊόντα βιομηχανικών πελατών.
 
ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ
 
- ΕΥΒΟΙΑ – ΒΟΙΩΤΙΑ
- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
- ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ 
- ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ.
- ΚΡΗΤΗ
 
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
Επίσκεψη σε ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ πελάτες σε 1 ή περισσότερες από τις παραπάνω συγκεκριμένες γεωγραφικές περιφέρειες και με σκοπό την προώθηση χημικών προϊόντων και Α’ υλών στα οποία η b2b support έχει αποκλειστικότητα διάθεσης στα Βαλκάνια. Καταγραφή των αναγκών πελάτη, Πρόταση των καλύτερων όρων συνεργασίας για τον πελάτη και σε συμφωνία με την εταιρία. Ανάπτυξη ευρύτερων συνεργασιών στην γεωγραφική περιφέρεια ευθύνης.
 
ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
- Προϋπηρεσία σε πωλήσεις κυρίως προς εταιρείες βιομηχανίες-βιοτεχνίες (Β2Β) σε συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή. καλή γνώση αγγλικών.
- Εμπειρία σε διαπραγματεύσεις με εμπόρους ή εταιρίες.
- Επαγγελματικό προφίλ, γνώση Η/Υ - Ανεπτυγμένες γνωριμίες στην γεωγραφική περιφέρεια του. Πτυχίο χημικού. Συστάσεις.
- Άδεια και κατοχή μεταφορικού μέσου.
 
ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ
Υψηλές αμοιβές ως ανεξάρτητος συνεργάτης, ελεύθερο ωράριο εργασίας, ανάπτυξη νέου πελατολόγιου με τεχνική υποστήριξη από την εταιρία.
- Μεγάλη και συνεχώς αυξανόμενη γκάμα προϊόντων
- Μπόνους, δυνατότητα εταιρικού αυτοκινήτου
 
Αποστολή βιογραφικών με φωτογραφία στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με κωδικό θέσης ΕΠΑΧ1.
 
Θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια.
Ακολουθήστε μας

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

« Απρίλιος 2024 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30