Επαγγελματικά Νέα 15/12/2013

Αίτηση για Πρόσληψη Συνεργάτη της ΕΕΧ στα πλάισια του προγράμματος Equal

Η Ένωση Ελλήνων Χημικών Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου (1804/88)
ΖΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕQUAL (www.equal-greece.gr) στο οποίο συμμετέχει.

Ο /Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ/Α ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ:

  • ΕΙΝΑΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΧΗΜΙΚΟΣ MΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ.
  • ΕΧΕΙ ΑΡΙΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ.
  • ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ το 2003.

ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΞΑΩΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ IFQM που συμμετέχει η ΕΕΧ στα πλαίσια της αναπτυξιακής εταιρείας ΕΥΤΡΟΦΙΑ (www.eftrofia.gr) που είναι μέλος και στην σύνδεση αυτών των δράσεων με το περιοδικό της ΕΕΧ «ΧΗΜΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ».

ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 1000 ευρώ καθαρά μηνιαίως και η διάρκεια της συνεργασίας είναι διετής. Επιθυμητή η ύπαρξη δελτίου παροχής υπηρεσιών.

Η επιλογή θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 22/12/2003 19:00-21:00 στα γραφεία της ΕΕΧ (Κάνιγγος 27 6ος όροφος) και απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή των υποψηφίων είναι η αποστολή μέχρι το μεσημέρι της ίδιας μέρας Βιογραφικού Σημειώματος μόνο ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (Γ.Σειραγάκη) ή στο (Μ.Χάλαρη) Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με κοινοποίηση στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στις διευθύνσεις αυτές μπορούν να αναζητηθούν και τυχόν διευκρινήσεις για το είδος και τα αιτούμενα της συνεργασίας.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ

Κεντρικός στόχος του έργου είναι ο καθορισμός του πλαισίου για την προσαρμογή τόσο των εργαζομένων όσο και των επιχειρήσεων το Κλάδου στην εισαγωγή και εφαρμογή νέων τεχνολογιών και καινοτομίας καθώς και η ανάπτυξη και εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου μηχανισμού οργάνωσης και διοίκησης της Καινοτομίας, ο οποίος θα βασίζεται στη φιλοσοφία, τις μεθόδους και τις πρακτικές της Διοίκησης Ποιότητας.

Ακολουθήστε μας

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

« Απρίλιος 2024 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30