Ανακοινώσεις 7/4/2016

Δημιουργία Επιτροπής Παιδείας

Η Δ.Ε. της Ε.Ε.Χ. , ενόψει της ολοκλήρωσης του Εθνικού Διαλόγου για την Παιδεία, τις συνεχείς ανάγκες της Ε.Ε.Χ για υποστήριξη σε θέματα Παιδείας και Χημικής Εκπαίδευσης και ελλείψει ΤΠΧΕ, καλεί τους Εκπαιδευτικούς – Μέλη της Ε.Ε.Χ. να στελεχώσουν, εθελοντικά, ad hoc Επιτροπή Υποστήριξης της ΔΕ/ΕΕΧ σε θέματα Παιδείας.

Οι συνεδριάσεις της Επιτροπής θα πραγματοποιούνται στα γραφεία της Ε.Ε.Χ. και θα είναι ανοιχτές. Θα αποτελείται από τουλάχιστον επτά μέλη και θα συνεδριάζει σε τακτικά χρονικά διαστήματα, εφόσον έχει απαρτία τουλάχιστον πέντε παρόντων, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της και τις προκύπτουσες ανάγκες.

Στην πρώτη συνεδρίαση σε απαρτία θα εκλεγεί Πρόεδρος, Γραμματέας (πρακτικογράφος) και τρία μέλη. Τα μέλη της πενταμελούς επιτροπής θα διατηρούν αυτή την ιδιότητα εφόσον παρευρίσκονται τακτικά στις συνεδριάσεις της Επιτροπής.

Αποστολή της Επιτροπής θα είναι :

  • Η μελέτη και η επεξεργασία των θέσεων της ΕΕΧ και η διατύπωση και καταγραφή απόψεων σχετικά με τα ζητήματα Bθμιας Εκπαίδευσης και Χημικής Εκπαίδευσης (ΑΠΣΧ, γενικά ΑΠΣ, δραστηριότητες κ.ά.)
  • Η παρακολούθηση της επικαιρότητας σε θέματα Bθμιας Εκπαίδευσης
  • Ο συμβουλευτικός ρόλος της προς της ΔΕ σε θέματα Bθμιας Εκπαίδευσης
  • Η γνωμοδότηση σχετικά με τα παραπάνω ζητήματα έπειτα από αίτημα της Δ.Ε.
  • Η συμμετοχή / οργάνωση σε πάγιες δράσεις που σχετίζονται με τη (ΠΜΔΧ, Σεμινάριο Διδακτικής)
  • Η παρακολούθηση της διαβούλευσης του Εθνικού Διαλόγου

Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να μετάσχουν ενεργά, καλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , με ένδειξη ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ έως και 09/05/16.

Ακολουθήστε μας
  • ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
  • ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

« Σεπτέμβριος 2020 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30