Ανακοινώσεις 24/9/2017

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην επιτροπή διαιτησίας του ΕΒΕΑ

Η Δ.Ε. της Ένωσης Ελλήνων Χημικών πραγματοποιεί ανοιχτή πρόσκληση ενδιαφέροντος για την εκπροσώπησή της (εθελοντικά), από έναν ιδιώτη χημικό (και έναν αναπληρωματικό), στην μόνιμη επιτροπή διαιτησίας του Εμπορικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Ο ρόλος και οι αρμοδιότητες της επιτροπής και του εκπροσώπου καθορίζονται από το ΠΔ 31/12-01.1979 «Διαιτησία του Εμπορικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών».

  1. Σύμφωνα με το Προεδρικό Διάταγμα 31/1979/ Άρθρο 5 -στον κατάλογο περιλαμβάνονται οι χημικοί -οι οποίοι θα πρέπει να διακρίνονται για το ήθος τους – ακεραιότητα – εντιμότητα - εμπειρία.
  2. Υπάρχει αμοιβή για τους διαιτητές / για το Διαιτητικό Δικαστήριο - η οποία εξαρτάται από το ύψος της διαφοράς.
  3. Στο Προεδρικό Διάταγμα - Άρθρο 33- αναφέρεται πώς υπολογίζεται η προκαταβολή των δαπανών. Η τελική διαιτητική απόφαση περιλαμβάνει όλα τα ποσά και τις αμοιβές των διαιτητών ξεχωριστά .

Στην αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων θα συνεκτιμηθούν:


α. Η γνώση του σχετικού αντικειμένου όπως προκύπτει από επαγγελματική εμπειρία στον Ιδιωτικό τομέα, συμμετοχή σε επιτροπές και συμβούλια, θέση Προέδρου ή Συντονιστή σε επιτροπές, συμβούλια, οργανισμούς.

Β. Η ενασχόληση και η συμμετοχή στις δραστηριότητες της Ε.Ε.Χ

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι να αποστείλουν έως την ΔΕΥΤΕΡΑ 02/10/2017 τα βιογραφικά τους στο mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με την ένδειξη:

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΒΕΑ

Ακολουθήστε μας
  • ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
  • ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ