Ανακοινώσεις 30/3/2020

Επέκταση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για αποστολή εκπαιδευτικού υλικού

Η Διοικούσα Επιτροπή της ΕΕΧ σκοπεύει να αναρτήσει στην ιστοσελίδα της (www.eex.gr) επαναληπτικό εκπαιδευτικό υλικό το οποίο θα αναφέρεται σε όλες τις τάξεις της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όπου διδάσκεται το μάθημα της Χημείας. Το συγκεκριμένο υλικό ευελπιστούμε να αποτελέσει μια πρακτική και ουσιαστική βοήθεια στους μαθητές αυτές τις ιδιαίτερα κρίσιμες στιγμές που περνά η πατρίδα μας.

Για το λόγο αυτό προσκαλούνται οι συνάδελφοι να αποστείλουν τα στοιχεία τους (σύντομο βιογραφικό & πλήρη στοιχεία επικοινωνίας) και τα θέματα που προτείνουν σε ηλεκτρονική μορφή (αρχείο word) με e-mail στοΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., μέχρι το βράδυ της Τετάρτης 1η Απριλίου 2020, με την ένδειξη «ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ». Τα προτεινόμενα θέματα θα πρέπει να συνοδεύονται από τις αναλυτικές λύσεις τους.

Σε ότι αφορά στα θέματα που θα αποσταλούν και θα είναι επιστημονικά ορθά θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΕΕΧ, μαζί με τα ονόματα των συναδέλφων οι οποίοι θα τα έχουν αποστείλει.

Τα θέματα (και οι λύσεις τους) θα πρέπει να είναι σε γραμματοσειρά Calibri μέγεθος 11 και να διαπραγματεύονται ζητήματα που αφορούν όλα τα κεφάλαια κάθε τάξης και να είναι της μορφής:

  • Ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής - με απάντηση
  • Ερωτήσεις του τύπου "σωστό - λάθος¨ - με αιτιολόγηση
  • Ασκήσεις - με αναλυτική επίλυση

Για τη Διοικούσα Επιτροπή της ΕΕΧ

O Πρόεδρος Αθανάσιος Παπαδόπουλος

Ο Γενικός Γραμματέας Ιωάννης Σιταράς

Ακολουθήστε μας

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

« Απρίλιος 2024 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30