Ανακοινώσεις 2/1/2023

Ανοιχτή πρόσκληση για το Βραβείο Νέων Ερευνητών EuChemS Food Chemistry Division 2023

Το Επιστημονικό Τμήμα Χημείας Τροφίμων της Ευρωπαϊκής Χημικής Εταιρείας (Food Chemistry Division-EuChemS) απονέμει κάθε δύο χρόνια το “EuChemS Food Chemistry Division Young Researcher Award” για να αναγνωρίσει την εξαιρετική έρευνα στον τομέα της χημείας τροφίμων και σε συναφείς τομείς κατά τη διάρκεια της διδακτορικής διατριβής ενός νεαρού ερευνητή χημικού. Το βραβείο περιλαμβάνει πιστοποιητικό, ένα επιστημονικό βιβλίο, δωρεάν εγγραφή για το EuroFoodChem 2023 και χρηματικό έπαθλο (1.000 ευρώ). Ο βραβευμένος έχει επίσης τη δυνατότητα να παρουσιάσει το βραβευμένο έργο στο συνέδριο EuroFoodChem.

Το βραβείο προορίζεται για διδακτορικό δίπλωμα στη χημεία τροφίμων ή σε συναφείς τομείς, που πληροί όλες τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Έχει ανακηρυχθεί διδάκτορας (PhD) από Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο.

2. Ο υποψήφιος δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερος των 35 ετών κατά τη λήξη της προθεσμίας του διαγωνισμού.

3. Το διδακτορικό δίπλωμα θα πρέπει να έχει απονεμηθεί εντός 2 ετών πριν από την προθεσμία υποβολής αιτήσεων (31 Ιανουαρίου 2023).

4. Ο υποψήφιος πρέπει να είναι μέλος της Ένωσης Ελλήνων Χημικών.

Οι συνάδελφοι θα πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις έως τις 31 Ιανουαρίου 2023.

Η αίτηση πρέπει να συνοδεύεται από τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

  • Επιστολή όπου ο υποψήφιος θα περιγράφει πειστικά το κίνητρο που είχε για να εκπονήσει την εργασία καθώς και θα παρουσιάζει το καινοτόμο χαρακτήρα αυτής καθώς και τη συνάφεια των επιστημονικών αποτελεσμάτων (μέγιστο 1 σελίδα).
  • Έγγραφο που πιστοποιεί την απονομή του διδακτορικού (σημείωση: για τα διδακτορικά πιστοποιητικά θα πρέπει να υπάρχει η ημερομηνία απονομής του).
  • Αντίγραφο εγγράφου ταυτότητας.
  • Έγγραφο που πιστοποιεί ότι ο αιτών είναι ενεργό μέλος της Ε.Ε.Χ.
  • Τίτλος και περίληψη της διδακτορικής διατριβής (μέγιστο 2 σελίδες).
  • Βιογραφικό (μέγιστο 2 σελίδες).
  • Μια εργασία διάδοσης σχετικά με το επιστημονικό περιεχόμενο της διδακτορικής διατριβής όπου:

·Η εργασία θα πρέπει να είναι γραμμένη στα αγγλικά και να έχει έως 15000 χαρακτήρες, συμπεριλαμβανομένων των κενών και λεζάντων (δεν περιλαμβάνεται λίστα αναφορών).

·Οι πίνακες ή/και τα σχήματα πρέπει να περιλαμβάνονται στο κείμενο και να είναι καλής ποιότητας.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβάλλονται σε ηλεκτρονική μορφή στο ακόλουθο email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην παρακάτω διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Υ/Ο εκπροσώπου FCD/EuchemS κ. Προεστού

Ακολουθήστε μας

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

« Απρίλιος 2024 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30