Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018

ΣΑΒΒΑΤΟ 28-4-18 ΣΤΙΣ 15.00 ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ 9.84

Κατηγορία Ανακοινώσεις

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΟΣ

Στις 6 Μαρτίου 2018 έφυγε από τη ζωή ένας νέος συνάδελφος, ο Γιώργος Χρυσόμαλλος, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένεια του, στους συνεργάτες και στους φίλους του

Ο Γιώργος Χρυσόμαλλος γεννήθηκε στο Βόλο το 1961 και σπούδασε την επιστήμη της Χημείας στη Νίκαια της Γαλλίας. Εργάστηκε, ως Χημικός και υπεύθυνος του ποιοτικού ελέγχου, στους κυλινδρόμυλους Λούλη για 20 χρόνια και στη συνεχεία σε δική του επιχείρηση. Υπήρξε ενεργό μέλος του Περιφερειακού Τμήματος Θεσσαλίας της Ένωσης Ελλήνων Χημικών συμμετέχοντας και υποστηρίζοντας το έργο του.

Πάντα δραστήριος, με ιδιαίτερο χιούμορ, ήταν αγαπητός τόσο στο χώρο δουλειάς όσο και μεταξύ των συναδέλφων. Πέρυσι ήταν παρών για τελευταία φόρα στην κοπή της πίτας του Περιφερειακού Τμήματος Θεσσαλίας και στη συνεχεία ακολούθησε μια άνιση μάχη με την επάρατο την οποία και έχασε.

Οι Χημικοί της Θεσσαλίας ευχόμαστε “αιωνία η μνήμη” στο Γιώργο και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Καλό ταξίδι φίλε Γιώργο.

Μιλτιάδης Κολλάτος

---------------------------------------------------------

ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΠΕΡΩΝΗ

Έφυγε την 1η Φεβρουαρίου 2018, ξαφνικά από τη ζωή μια νέα συνάδελφος, μόλις σαράντα εννέα ετών, η Ιωάννα Καπερώνη, σκορπίζοντας τη θλίψη στους δικούς της ανθρώπους με τον αδόκητο χαμό της, αλλά και στους συνεργάτες και φίλους της.

Η Ιωάννα γεννήθηκε στο Μεσινικόλα Καρδίτσας και σπούδασε την επιστήμη της Χημείας στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας. Εργάστηκε, ως Χημικός και οινολόγος, για πολλά χρόνια στον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Καρδίτσας, όπου διακρινόταν για την άριστη κατάρτισή της, την εργατικότητα, τη συνέπεια και το ήθος. Υπήρξε ενεργό μέλος του Περιφερειακού Τμήματος Θεσσαλίας της Ένωσης Ελλήνων Χημικών συμμετέχοντας και υποστηρίζοντας το έργο του αποτελώντας και σύνδεσμο επικοινωνίας του Περιφερειακού Τμήματος με τους Χημικούς της περιοχής της Καρδίτσας.

Όσοι συνεργαστήκαμε μαζί της, γνωρίσαμε έναν ακέραιο άνθρωπο, με ευγένεια, άριστη συνεργασία και άψογο επαγγελματισμό.

Οι Χημικοί της Θεσσαλίας ευχόμαστε “αιωνία η μνήμη” στην Ιωάννα και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους της.

Καλό ταξίδι Ιωάννα

Χαρίκλεια Κούρτη

Κατηγορία Θεσσαλίας
Ακολουθήστε μας

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

« Μάρτιος 2018 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31