Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2017

ΣΑΒΒΑΤΟ 28-4-18 ΣΤΙΣ 15.00 ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ 9.84

Κατηγορία Ανακοινώσεις

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Χημικών Βιομηχανιών με τη συμμετοχή του Γενικού Χημείου του Κράτους διοργανώνουν Ημερίδα με θέμα "Εξελίξεις στη Χημική Νομοθεσία", στις 19 Ιουνίου 2017 και ώρες 13.00-16.00 στο Ξενοδοχείο Novotel, Μ. Βόδα 4-6, Αθήνα.

Στο συνημμένο μπορείτε να δείτε την πρόσκληση και τη δήλωση συμμετοχής

Κατηγορία Ανακοινώσεις

Η Ένωση Ελλήνων Χημικών (ΕΕΧ) ως σύμβουλος του κράτους σε θέματα Χημείας, έχει καθήκον και υποχρέωση έναντι των πολιτών και της κοινωνίας να μεριμνά για την προστασία του περιβάλλοντος, να συμβουλεύει την Πολιτεία και να ενημερώνει με αυστηρά επιστημονικούς όρους, μακριά από συμφέροντα και σκοπιμότητες, την κοινωνία.

Η αναγκαιότητα να τοποθετηθεί η ΕΕΧ σχετικά με την κλιματική αλλαγή, μία μόλις ημέρα μετά την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, προέκυψε ως αποτέλεσμα δύο εξαιρετικά ανησυχητικών γεγονότων. Σε διεθνές επίπεδο, η ανακοίνωση του Αμερικανού Προέδρου Ντ. Τράμπ για την πρόθεσή του να αποσύρει τις ΗΠΑ από τη συμφωνία του Παρισιού και σε εθνικό επίπεδο η ανακοίνωση της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, η οποία με αφορμή τις δηλώσεις Τράμπ και με όρους συνωμοσιολογικούς χαρακτηρίζει τα στοιχεία για την κλιματική αλλαγή «κατασκεύασμα» συμφερόντων.

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου στο συνημμένο

Κατηγορία Δελτία τύπου

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης για το «Πρόγραμμα Επιχειρηματικότητα: Κοινωνία, Ανάπτυξη, Καινοτομία» της Περιφέρειας Αττικής, έχειδημιουργηθείηλεκτρονική πλατφόρμα διαβούλευσης της Περιφέρειας www.attica-forum.gr όπου φορείς, επιχειρήσεις και πολίτες θα μπορούν να καταθέσουν τη γνώμη τους, τις ιδέες τους και τις προτάσεις τους για θέματα επιχειρηματικότητας.

Σκοπός της πλατφόρμας www.attica-forum.gr είναι μέσα από τα αποτελέσματα της διαβούλευσης να σχεδιάσουμε τις απαραίτητες παρεμβάσεις για την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας που θα συνδυάζουν αφενός τις εγκεκριμένες κατευθύνσεις του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αττική 2014-2020» και αφετέρου θα ανταποκρίνονται στις πραγματικές δυνατότητες και ανάγκες του επιχειρηματικού συστήματος της Αττικής.

Σας καλούμε να αξιοποιήσετε την ηλεκτρονική πλατφόρμα και να συμμετέχετε ενεργά με τις προτάσεις και τις ιδέες σας καθώς κάτι τέτοιο θα αποτελέσει σημαντική βοήθεια στον σχεδιασμό για την επιχειρηματικότητα στην Αττική.

Για τον τρόπο χρήσης της πλατφόρμας πατήστε ΕΔΩ

Κατηγορία Ανακοινώσεις

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ: “CHEMISTRY REDISCOVERED” ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Η EYCN-EUCHEMS


Η Ένωση Ελλήνων Χημικών είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η Ελλάδα κατέλαβε την δεύτερη θέση στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό με τον τίτλο ‘CHEMISTRY REDISCOVERED”, ο οποίος διοργανώθηκε για πρώτη φορά από την European Young Chemists Network (EYCN) της EuCheMS, με τη συμμετοχή της ομάδας Mad about Science από το Πρότυπο Λύκειο Ευαγγελικής της Νέας Σμύρνης.

Κατηγορία Δελτία τύπου

Αγαπητοί συνάδελφοι,

στα πλαίσια της προσπάθειας για αναβάθμιση των υπηρεσιών της ΕΕΧ προς τα μέλη μας, σας ενημερώνουμε ότι πλέον έχουμε τη δυνατότητα να χορηγήσουμε mail σε όλα μας τα μέλη με την κατάληξη @eex.gr.

Για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας υπάρχουν οι ακόλουθες προϋποθέσεις :

1. Τακτικό μέλος ΕΕΧ (οικονομικά ενήμερο).

2. Αποστολή στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. των στοιχείων : Ονοματεπώνυμο, Αρ. Μητρώου και 3 username με σειρά προτίμησης.

Μετά την αποστολή του mail θα σας απαντήσουμε με τα στοιχεία του λογαριασμού σας και τις απαιτούμενες ρυθμίσεις. Σημειώνουμε ότι θα υπάρχει και η δυνατότητα webmail.

Ο Υπεύθυνος της Ενέργειας

Αθανάσιος Παπαδόπουλος

Κατηγορία Ανακοινώσεις

Για να δείτε τα email σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το “webmail”

https://mail.eex.gr/ (Κατάλληλο μόνο για υπολογιστή, ελαφρύ στη χρήση)

Φυσικά μπορείτε να ρυθμίσετε και κάποια εφαρμογή για την αποστολή και λήψη των email όπως π.χ. το outlook.

Πληροφορίες μπορείτε να δείτε στα συνημμένα.

Εάν επιλέξετε να κάνετε το λογαριασμό σας IMAP μην ξεχνάτε ότι θα πρέπει να διαγράφετε και κάποια emails γιατί κάποια στιγμή θα γεμίσει.

Επίσης, μπορείτε να συνδέσετε αυτό το email και με το Gmail σας.

Μέσω του Gmail θα μπορείτε να λαμβάνετε και να στέλνετε emails ως Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε οδηγίες εδώ: http://www.inmotionhosting.com/support/email/email-client-setup/setting-up-gmail-for-pop3-and-smtp

Αν χρησιμοποιείτε παλαιότερη έκδοση λειτουργικού Windows, π.χ. Windows 7 τότε θα πρέπει να γίνει μια μικρή αναβάθμιση για να μπορεί να υποστηρίξει τα νέα πρότυπα ασφάλειας/κρυπτογράφησης
Δείτε οδηγίες εδώ: https://docs.cpanel.net/knowledge-base/security/how-to-configure-microsoft-windows-7-to-use-tls-version-1.2/

Κατηγορία Ανακοινώσεις
Ακολουθήστε μας

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

« Ιούνιος 2017 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30